YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rufián, sobre 'La Manada' i els presos catalans: «Violadors al carrer i demòcrates a la presó»

No és la primera vegada que el portaveu d'Esquerra al Congrés critica obertament 'La Manada'

Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional
Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián torna al peu del canó. El portaveu d’Esquerra republicana al Congrés dels Diputats ha tornat a disparar amb bala contra la llibertat de ‘La Manada’ i fent una comparació d’allò més cridanera amb els polítics sobiranistes empresonats a Estremera, Soto del Real i Alcalá Meco.

«Violadors al carrer i demòcrates a la presó», ha explicat el republicà a Twitter. No s’ha estat de res, doncs, Gabriel Rufián a l’hora de posar en relleu la situació de ‘La Manada’ —el passat dijous va sortir a la llum que un dels membres havia estat buscant un passaport— i comparar-la amb dels presos catalans.

«Violadors al carrer i demòcrates a la presó»

Gabriel Rufián podria haver-se vist incentivat pel fet que Antonio Manuel Guerrero, membre de ‘La Manada’, ha estat enxampat intentant obtenir un passaport.  

Ara bé, Guerrero —Guàrdia Civil de professió— va ser advertit per la cap de l'equip d'expedició que no podia renovar el seu passaport, perquè tenia prohibida la sortida del territori nacional, entre altres mesures cautelars imposades per l'Audiència de Navarra. 

La queixa de Rufián, així mateix, ha estat tant criticada pels seus seguidors, com repudiada pels seus detractors. El membre d’ERC al Congrés ja compta amb més de 1.800 retweeets i un total de 1.700 tuiàires han optat per posar el seu ‘like’ a la publicació.

Rufián ja va esclatar contra ‘La Manada’

Tot plegat va ocórrer el 21 de juny. Els mitjans de comunicació anaven plens d’una notícia d’allò més sorprenent: els cinc membres de ‘La Manada’ —acusats de violar una jove durant el ‘San Fermín’ del 2016— havien estat posats en llibertat.

«Surt més car votar que violar», va dir aleshores Rufián, tornant a comparar la situació dels presos catalans amb la sortida en llibertat dels membres del grup andalús de ‘La Manada’.


Comentaris

envia el comentari