Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rufián revela que Miquel Buch era porter de discoteca a Badalona

«Sempre em barraven el pas al Titus. I fa poc em vaig assabentar que en Miquel Buch n’era el porter. O sigui que ell no em va deixar entrar segur», ha comentat Rufián

Gabriel Rufián ha explicat que Buch era el porter de la discoteca on acostumava a anar de jove
Gabriel Rufián ha explicat que Buch era el porter de la discoteca on acostumava a anar de jove | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián acostuma a protagonitzar totes i cadascuna de les pugnes al Congrés dels Diputats. El polític d’Esquerra és un dels més mediàtics del panorama estatal i, per això mateix, són més els qui cada vegada volen saber més sobre la seva vida privada. La darrera revelació de Rufián, doncs, satisfarà a aquests últims.

Entrevistat al ‘Fricandó Matiner’, Rufián no s’ha estat de res per explicar que Miquel Buch, actual conseller d’Interior, era el porter de la discoteca Titus de Sabadell i, en més d’una ocasió, no el va deixar entrar. «Sempre em barraven el pas al Titus. I fa poc em vaig assabentar que en Miquel Buch n’era el porter. O sigui que ell no em va deixar entrar segur», ha comentat el mateix Rufián.

 

Buch, porter de discoteca

I de porter a conseller d’Interior. L’ascens, com a mínim en aquest sentit, és tant meteòric com lògic. El que més crida l’atenció de tot plegat, però, és que l’anècdota de Rufián surt a la llum just quan el conseller Buch està sent un dels  principals assenyalats per les càrregues dels Mossos a la manifestació del dijous passat a Girona.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, atenent els mitjans de comunicació.
El conseller d'Interior, Miquel Buch, va ser porter de discoteca, segons Rufián    | CatalunyaDiari.cat

 

De ben segur, doncs, que  la divertida anècdota de Rufián ja li ha arribat a un Buch que, aquests dies, conviu a l’ull de l’huracà.

La independència, el regal de reis

Abans de concloure l’entrevista, finalment, el mateix Gabriel Rufián ha reconegut que sempre ha celebrat els Reis Mags d’Orient i que, per això mateix, enguany no en serà una excepció i també té reservada una petició molt especial. Per això, Rufián demanarà que totes les causes justes triomfin i, per a ell, la independència  n’és una d’aquestes.