Rufián respon una piulada a la Policia Nacional amb un ‘zasca’ sobre l'1-O

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats ha recriminat l'actuació del cos de seguretat nacional durant la mencionada jornada
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | Cedida

No hi ha dubte que Gabriel Rufián és un dels polítics més actius a les xarxes socials. El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats utilitza habitualment el seu compte de Twitter per deixar tot tipus de comentaris, sense reprimir ni una mica les seves opinions. Si alguna cosa li passa pel cap, la publica, encara que després rebi tot un seguit de crítiques.

 

Ara, Rufián, ho ha tornat a fer. Aquest cop la seva piulada ha estat dirigida a la Policia Nacional. El compte de Twitter del cos de seguretat publicava un missatge per als ciutadans en el qual es podia llegir: «Encara que només sigui per comprar el pa, llençar les escombraries o baixar al gos...Tanca la porta amb clau quan surtis de casa. Posa'ls-hi difícil als lladres!».

 

El polític ha mencionat la piulada de la Policia Nacional afegint el comentari: «L'1 d'Octubre us ho vam intentar posar difícil però vau fer forats». Unes paraules referides a l'actuació dels agents durant la votació del referèndum català que es va dur a terme en la mencionada jornada.

 

Rufián, criticat a les xarxes pel comentari

El seu comentari ha provocat polèmica a Twitter i molts usuaris li han contestat amb paraules no gaire agradables. Alguns mencionen que l'actuació de la policia no va ser tan violenta com es diu, altres li recriminen que ell no va estar al carrer per poder veure i queixar-se de tot el que va passar.

 

 

 

 

 

Polèmic comentari a Pablo Casado

No només a través de Twitter és polèmic Rufián, alguns dels seus comentaris en persona a altres membres de l'esfera política han generat també, de vegades, prou polèmica. Per exemple, aquest mateix mes de setembre, Gabriel es dirigia a Pablo Casado, actual líder del PP, amb una pregunta bastant curiosa.

 

«Té por que el confonguin amb Albert Rivera com passa amb Andy i Lucas?», li deia de forma irònica en una nova secció del programa d'Ana Rosa Quintana en la qual els seus convidats són preguntats per altres personatges públics. Una pregunta a la qual Casado contestava: «Tinc molt bona relació amb l'Albert».

 

A més, el del PP afirmava contundent que a Catalunya «la situació no està per fer bromes» i que al seu partit tenen clar que «el model a seguir no és el partit de Rufián, Esquerra Republicana». Comentaris

envia el comentari