Rufián a Casado: «Té por de ser confós amb Rivera com passa amb Andy i Lucas?»

El polític d'ERC ha fet aquesta pregunta irònica al president del PP, comparant les seves semblances amb el líder de Ciutadans amb la confusió que existeix per saber qui és qui al duet andalús

Imatge de Gabriel Rufián i Pablo Casado en el moment de la pregunta
Imatge de Gabriel Rufián i Pablo Casado en el moment de la pregunta | Telecinco

Pablo Casado estava sent entrevistat aquest matí per Ana Rosa Quintana, quan ha rebut una pregunta totalment inesperada. La presentadora estrenava una secció on els seus convidats són preguntats per personatges públics, a més de ciutadans o periodistes i en el cas de Casado, Gabriel Rufián li ha fet una pregunta totalment sorprenent

«Té por que el confonguin amb Albert Rivera com passa amb Andy i Lucas?», aquesta era la irònica pregunta de Rufián. Casado ha contestat que «tinc molt bona relació amb l'Albert» i ha dit que a Catalunya «la situació no està per fer bromes». El president del PP ha afirmat que en el seu partit «tenim molt clar que el model a seguir no és el partit de Rufián, Esquerra Republicana».   

  

Casado: «Em preocupa el discurs xenòfob i racista de Torra»

El líder popular va assenyalar també que la crispació que es viu a Catalunya és «culpa dels independentistes». Va afegir que hi ha molts catalans que no suporten més «la il·legalitat i la ruïna econòmica que han provocat els secessionistes». Sobre el futur de Catalunya, ha afirmat que «no serà independent perquè està fora de les lleis i dels tractats de la UE» i ha acusat als independentistes «d'empobrir Catalunya dia a dia». 

Pablo Casado en una imatge d'arxiu
Pablo Casado en una imatge d'arxiu | Twitter

S'ha mostrat preocupat pel «discurs xenòfob i racista del president de la Generalitat», que segons ell va demostrar en els seus escrits. Sobre el que pugui passar a la Diada, ha confirmat la seva intenció de demanar «l'aplicació del 155 si es produeix alguna il·legalitat per recuperar la convivència, la prosperitat econòmica i la Constitució a Catalunya»

Fa una crida a retornar a la concòrdia de la transició

En una altra pregunta que li ha fet Adolfo Suárez Illana, fill de l'expresident espanyol Adolfo Suárez, sobre com recuperar la concòrdia a la política espanyola Casado ha defensat la Constitució com «el marc social i jurídic que ha permès la millor història recent a Espanya». Ha defensat els valors de la transició i ha dit que cal evitar desenterrar el passat i fer valer el que vam fer junts.   


Comentaris

envia el comentari