Rufián, sobre els presos: «Viuran el Nadal sense els fills per un referèndum»

El diputat d'ERC ha tingut un record pels polítics empresonats, recordant que «seran festes però no bones»

Gabriel Rufián ha tornat a recordar els presos a través d'un Tweet
Gabriel Rufián ha tornat a recordar els presos a través d'un Tweet | CatalunyaDiari.cat

Ens trobem immersos en les festes de Nadal i és inevitable pensar en les persones estimades o en els nostres amics. Gabriel Rufián, com moltes altres persones, ha decidit enviar un missatge dirigit als polítics independentistes que es troben empresonats a diferents centres penitenciaris catalans. I concretament, ha mostrat un altre la seva disconformitat pel seu empresonament i els motius d'aquest.

El diputat d'ERC ha recordat, al seu compte de Twitter, que aquesta nit de Nadal la passaran tancats a la presó i allunyats de les seves famílies, un cop finalitzada la vaga de fam, per haver organitzat una votació per decidir sobre la independència de Catalunya. «Avui passaran la nit en una cel·la sense els seus fills, 9 persones per un referèndum», ha escrit Rufián.  

 

«Seran festes però no bones»

En el seu missatge, Gabriel Rufián ha volgut posar de manifest que per ell aquestes no seran unes festes nadalenques que pugui viure amb normalitat. El diputat republicà al Congrés ha volgut definir el Nadal que viuran els seus companys empresonats: «Seran festes però no bones»

 Els polítics catalans passaran la nit de Nadal a la presó
Els polítics catalans passaran la nit de Nadal a la presó | Twitter

 

Rufián també ha volgut mencionar als que considera 'culpables' de la situació dels líders independentistes. Ha demanat que «als seus carcellers de toga i escó els remordeixi la consciència cada nit que els quedi», referint-se als que han de decidir sobre el futur judicial dels polítics catalans.   

Xavi Hernández envia «molts ànims i molta força» als presos catalans

Xavi Hernández ha tornat a tenir un gest de simpatia amb els exconsellers independentistes empresonats. L’exjugador blaugrana ha pres la determinació de formar part d’un programa de ràdio especial que estan preparant diverses figures del periodisme català, que s’anomena ‘Nadal a la presó’.

El compte oficial de Twitter d’aquest nou espai compartia una publicació on es podia escoltar diverses personalitats expressant el seu suport als presos. En el cas de Xavi, va voler dedicar el següent missatge als exconsellers presos: «Hola, sóc el Xavi Hernández, m’agradaria donar molts ànims i molta força a tots els presos polítics. No defalliu, és el millor regal de Nadal que podeu fer a la societat catalana».


Comentaris

envia el comentari