Rufián publica un tuit dient que a Tabàrnia es troben de dol per la mort de Carmen Franco

El diputat d’ERC ha generat molta controvèrsia a Twitter amb el seu comentari

Gabriel Rufián s'ha tornat a convertir en protagonista de les xarxes socials amb el seu últim tuit. El representant al Congrés d'ERC ha tirat de sarcasme per afirmar que a Tàbarnia es troben de dol després de la mort de Carmen Franco, filla del dictador Francisco Franco, als 91 anys.

La publicació ha generat molta controvèrsia a Twitter, on els unionistes li han recriminat les seves paraules. Tot i això, algun d'ells s'ho ha intentat prendre amb humor i han afirmat que, com a mínim, Rufián ja ha reconegut l'existència de Tabàrnia. El missatge ha tingut gran ressò entre els independentistes, ja que en poques hores ha rebut gairebé 1.200 retuits i 2.900 'm'agrada'.

Polèmica per una comparació amb personatges de Bola de Drac

Poques hores abans del polèmic tuit sobre la mort de Carmen Franco, Rufián ja havia encès les xarxes socials comparant la relació que hi ha entre Mariano Rajoy i Albert Rivera amb dos personatges de la mítica sèrie de Bola de Drac Z.

En la publicació, ha compartit una fotografia d'un dels malvats personatges que volien aconseguir el control de la galàxia, el Freezer. Al costat de la seva fotografia, apareix una imatge del seu pare, el rei Cold. El comentari que acompanya el muntatge de Rufián afegeix «A veure si així s'entén el de Rajoy i Rivera».

Amb aquest tuit, el membre d'ERC va fer una referència més a què Ciutadans, representa, per ell, una marca blanca del PP, i que la ideologia del partit és una imitació que la de l'organisme que lidera el govern espanyol.


Comentaris

envia el comentari