ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Rufián serà amonestat per la presidenta del Congrés, Ana Pastor

El representant d'ERC va portar unes manilles a la cambra i li va recriminar a Zoido que eren «la seva política»

Rufián, marxant del Congrés en l'última sessió
Rufián, marxant del Congrés en l'última sessió | Gtres
L'actuació de Gabriel Rufián en l'última sessió de control del Congrés li podria sortir molt cara. El portaveu d'ERC va aprofitar el seu torn per retraure al ministre d'interior, Juan Ignacio Zoido, la repressió viscuda a Catalunya, per part de l'Estat, tot mostrant-li unes manilles i identificant-les com «la seva política». Com informa RAC1, aquesta acció li costarà una amonestació.

La presidenta de la cambra, Ana Pastor, no tolerarà el comportament del representant català, pel que l'ha citat al seu despatx per indicar-li quina serà la sanció a la qual es va exposar en realitzar la seva participació, que encara va aixecar més malestar entre membres del Congrés, en desitjar veure posat l'objecte en qüestió als canells de Mariano Rajoy.

Rufián, que patirà les conseqüències del que es considera com una falta de respecte a la resta dels diputats, és considerat un dels representants més polèmics del Congrés, doncs les seves actuacions no deixen indiferents a ningú, com va ser l'exemple de l'enfrontament que va provocar amb Celia Villalobos, recordant-li l'enxampada que va patir jugant al Candy Crush.


Comentaris

envia el comentari