rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rufián, sobre el vídeo de Cifuentes: «Només us falta saber com han robat els 40.000.000.000€ del rescat bancari»

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats ha carregat també contra l'escena política espanyola
Rufián, al Congrés dels Diputats | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián es postula, des de fa temps, com un dels majors 'enfants terribles' de l'espanyolisme. El diputat d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats ha tornat a disparar amb bala contra l'escena política espanyola i, com no podia ser d'altra manera, s'ha servit del polèmic vídeo on es podia veure Cristina Cifuentes robant dues cremes cosmètiques

 

«Ara que ja sabeu com han robat les 2 cremes de l'Eroski només us falta saber com han robat els 40.000.000.000€ del rescat bancari», ha piulat Gabriel Rufián fent referència al vídeo que ahir va treure a la llum 'Okdiario' i que va propiciar la dimissió de Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid. 

  

 

 

Crítica al PP, encoberta amb Cifuentes

El que ha estat catalogat per molts com el 'Watergate espanyol', també ha estat aprofitat per Rufián per recordar als seus seguidors que mentre Cifuentes va furtar dos pots de cremes 'anti-edat' d'uns 30 euros, l'estat espanyol hauria «robat els 40.000.000.000€ del rescat bancari». 

 

Les xarxes, d'altra banda, han embogit amb la publicació i aquesta ja acumula més de 21.000 likes, 11.000 'retweets' i 500 comentaris

 

Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu   | EFE

 

 

El curiós relat del furt de Cifuentes

Els fets es remunten al 4 de maig de 2011. Al punt de dos quarts de dotze del matí, Cristina Cifuentes no va tenir miraments i va intentar furtar dos potets de crema 'anti-edat' d'un Eroski de Vallecas, a Madrid. L'aleshores vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid, però, va ser ràpidament enxampada per una de les dependentes de l'establiment, qui va avisar als agents de la Policia Nacional. 
 

Minuts després, aquests es van personar a l'establiment i van tancar Cifuentes en una habitació a part. Retinguda durant 45 minuts, la política del Partit Popular va admetre que havia estat la responsable de furt de dues cremes 'anti-edat' de l'Eroski de Vallecas. Així mateix, aquesta va ser obligada a retornar les cremes, de la marca 'Olay'. Les cremes, així mateix, tenien un cost total d'uns 30 euros. 

 

Finalment, diverses dependentes de l'establiment expressen la seva sorpresa per l'ocorregut. I és que segons relaten al mitjà citat anteriorment, Cifuentes es va personar a la botiga vestida amb marques d'allò més inaccessibles com Prada. 
 

Comentaris