Gabriel Rufián penja un vídeo ballant com Fred Astaire

El polític d’ERC ha mostrat la seva cara més polifacètica en una gravació que s’ha tornat viral

Imatge d'arxiu de Gabriel Rufián
Imatge d'arxiu de Gabriel Rufián | El Mundo

Gabriel Rufián és una de les figures polítiques més completes del nostre panorama actual. Amb una imaginació que molta gent desitjaria i una llengua afilada que sap pegar on més mal fa, el diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya és una persona clau i tot un referent per al sector independentista.

El seu ampli sentit de l’humor i la capacitat de riure’s fins i tot d’ell mateix ha causat que la població senti una gran estima pel polític, el qual recull gairebé 600.000 seguidors a Twitter i és una de les personalitats que més ús fa de les xarxes socials.

Doncs bé, fa un parell de dies ha tornat a incendiar el món d’Internet i dels mitjans de comunicació, per culpa d'una de les últimes publicacions que s’han fet públiques sobre el polític català. En ella, s’adjunta un vídeo de Rufián ballant una cançó junt amb la filòloga Mireia Varela, que també és la seva muller.

En el vídeo, Rufián intenta imitar Fred Astaire

Si bé és veritat que qualsevol semblança amb Fred Astaire –que és la personalitat que el polític pretenia imitar– és pura coincidència, s’ha de reconèixer que sobta veure a Rufián movent-se en un terreny tan desconegut com el de la dansa.  

No es pot negar que el ja militant d’Esquerra Republicana de Catalunya té certs dots en el món del ball, i que amb unes hores d’entrenament la seva trajectòria professional podria prendre un nou rumb ple d’èxits. Però, de moment, Rufián prefereix mantenir-se a la seva butaca de diputat abans que posar-se unes sabatilles de ballet.

El vídeo, que ha estat compartit per la seva companya de dansa i de vida, ha estat publicat junt amb la frase: «El ball és l’expressió perpendicular d’un desig horitzontal». En aquests moments, la publicació ja compta amb 42.300 reproduccions.

Rufián se'n riu de la dimissió de Màxim Huerta i de la destitució de Julen Lopetegui de la selecció española

Gabriel Rufián, sempre al peu del canó, va optar per posar el seu granet de sorra sobre les convulses situacions viscudes la darrera setmana i fer mofa de la dimissió de Màxim Huerta com a ministre de Cultura i Esports i de la destitució de Julen Lopetegui com a seleccionador espanyol.

Per això mateix, doncs, el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés va carregar amb bala contra Huerta, ja des de primera hora del matí i hores abans que presentés la dimissió. «Surt més car defraudar a la Selecció que a Hisenda», comentava mentre hores més tard penjava una fotografia del rei Felip VI entre els implicats: Lopetegui i Huerta.


Comentaris

envia el comentari