Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez i Inés Arrimadas, en la seva darrera reunió, el 16 de desembre de 2019.

El dard de Sánchez a Arrimadas en la seva darrera reunió: «Inés, desapareixereu»

La reunió la van mantenir el passat 16 de desembre de 2019

Pedro Sánchez i Inés Arrimadas, en la seva darrera reunió, el 16 de desembre de 2019.
Pedro Sánchez i Inés Arrimadas, en la seva darrera reunió abans de la investidura del candidat socialista. | CatalunyaDiari.cat

Després que hagi passat un mes i mig,  'El Confidencial' revela aquest divendres, 31 de gener, el contingut de la darrera trobada entre el líder del PSOE —i ja president del govern espanyol—  Pedro Sánchez, i la cap de files de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas. La cita va produir-se el 16 de desembre de 2019, abans de la investidura del candidat socialista, i va acabar amb una aspra discussió.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Enganxada entre Sánchez i Arrimadas a la darrera reunió que van mantenir

Segons relata el mitjà digital, Inés Arrimadas va assistir a la reunió amb una sèrie de documents per intentar convèncer Pedro Sánchez que desfés el seu acord amb Podem i les negociacions en aquell moment en marxa amb ERC i altres partits regionalistes. «Accepta la fórmula 221», li va dir Arrimadas a Sánchez, en referència als 221 diputats que sumen el PSOE, el PP i Ciutadans.

Davant de la insistència d'Arrimadas, Sánchez li va respondre que parlés amb Casado, que ja havia deixat clar que «en cap cas» investiria Sánchez. «Però jo vull saber si tu estàs disposat a la fórmula 221 o no», va insistir Arrimadas. Sánchez va repetir que el 'no' del mateix Casado ja descartava aquesta possibilitat, i va menysprear la representació de C's al Congrés. «Jo de tu, Inés, reflexionaria bé sobre el que us ha passat; el que li ha passat a Albert Rivera», va deixar anar.

Després d'una confrontació dialèctica, Sánchez va deixar anar el seu dard final. «A veure, Inés, sembla que no heu après res del que us va passar a les eleccions del 10 de novembre... Desapareixereu!», li va dir l'actual president del govern espanyol. Arrimadas es va ofendre: «Tu tractes tothom d'aquesta manera?». La trobada Sánchez-Arrimadas, doncs, va acabar com el rosari de l'Aurora.

També et pot interessar...