Sánchez convoca una reunió amb Casado, Rivera i Iglesias al Palau de la Moncloa

Ahir a la nit, l'executiu espanyol va insistir que garantirà sempre la seguretat a Catalunya

Pedro Sánchez ha convocat una reunió al Palau de la Moncloa
Pedro Sánchez ha convocat una reunió al Palau de la Moncloa | EFE

El president del govern espanyol, Pedro Sánchezha convocat els líders del PP, Cs i Podem, Pablo Casado, Albert Rivera i Pablo Iglesias, amb qui es reunirà per separat aquest dimecres a La Moncloa per abordar la situació a Catalunya. Segons La Moncloa, «és evident que no estem davant un moviment ciutadà pacífic sinó coordinat per grups extremistes que utilitzen la violència al carrer per trencar la convivència a Catalunya».

L'executiu espanyol parla d'una minoria violenta

L’executiu espanyol assegura que «garantirà la seguretat i la convivència a Catalunya» i «recorda» de nou que «si és necessari actuarà des de la fermesa, la proporcionalitat i la unitat». Al mateix comunicat on anuncia les reunions, La Moncloa assegura que «una minoria està volent imposar la violència a Catalunya i trencar la convivència» i «l’independentisme ha de condemnar fermament aquesta violència».

També manifesta el seu «profund reconeixement a tots els cossos de seguretat» que «estan vetllant per mantenir l’ordre i la convivència a Catalunya» i envia «un calorós missatge de suport a tots els que han resultat ferits, Mossos i policies nacionals».

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Que te den por el culo desgraciado y a tus compinches la culpa es vuestra asesinos criminales los atentados de agosto, vuestro golpe maestro lo tendréis presente para toda vuestra vida terroristas mala gente
vdevendetta
Arribeu tard. com sempre. erls fets os passant davant. Y no teniu solucions, no capacitat de dialeg, ni voluntad ni ganas. Que os follin a tots, hauria--ho de desapareixer del m,apa, sou la classe politica mes filla de puta q
vdevendetta
Arribeu tard. com sempre. erls fets os passant davant. Y no teniu solucions, no capacitat de dialeg, ni voluntad ni ganas. Que os follin a tots, hauria--ho de desapareixer del m,apa, sou la classe politica mes filla de puta que recordo desde que hi ha aquesta caricatura de democracia!!!!
prosistema
a cascarla indepes
Ultimomono
No deja de resultar curioso que se reúna con los líderes de partidos políticos pero con ninguna de las autoridades de Catalunya, en concreto su Presidente electo , quien además es el jefe de la policia autonómican. Un ejemplo claro de que los catalanes no somos considerados ni ciudadanos.

envia el comentari