Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez, en un acte electoral

Sánchez demana més explicacions a Torra respecte la seva relació amb els CDR detinguts

El del PSOE veu «insuficient» el comunicat de Torra desmarcant-se dels CDR detinguts i li demana que comparegui al Parlament

Pedro Sánchez, en un acte electoral
Pedro Sánchez demana més explicacions a Torra sobre la suposada relació amb els CDRs detinguts | Catalunya Diari

Pedro Sánchez, president en funcions del govern espanyol i líder del PSOE, ha considerat d'«insuficient i pobre» el comunicat emès per l'Oficina del president de la Generalitat, Quim Torra, negant cap vinculació amb els CDRs empresonats per ordre de l'Audiència Nacional.

En una entrevista a TVE, Sánchez ha afirmat que  «la gravetat de les acusacions» sobre aquesta suposada vinculació. Per aquest motiu «exigeix que comparegui al Parlament», i ha afirmat «En una democràcia de qualitat hauria de comparèixer». El socialista també s'ha felicitat de la investigació per «estrènyer el setge» als independentistes violents.

Controlada la seguretat durant la jornada electoral

A més, també ha assegurat que el seu executiu té perfectament «enfocada» la seguretat durant la jornada del 10-N a Catalunya. «Estem fent una tasca conjunta amb coordinació excel·lent amb els Mossos, que estan patint molta pressió per part de l'independentisme que està governant a Catalunya», ha dit i «garantirem el transcurs normal de la jornada electoral».

  

També et pot interessar...