Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez en una compareixença de premsa al palau de la Moncloa.

Sánchez, sobre l’escridassada a l’hospital Sant Pau: «No em va rebre ni la direcció»

El president del govern en funcions ha afirmat haver sentit vergonya en veure que s’havia organitzat una protesta

Pedro Sánchez  va ser escridassat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona pels treballadors durant la seva visita als agents ferits durant les manifestacions contra la sentència del procés i, ara, el president en funcions del govern espanyol  ha lamentat la situació i, a més a més, no haver estat rebut per la direcció del centre hospitalari públic.

Sánchez «va sentir vergonya»

Durant una entrevista al programa ‘Al Rojo Vivo’ de La Sexta, Pedro Sánchez ha parlat sobre l’exhumació de Franco i la situació que s’està vivint a Catalunya. En aquest sentit, per una banda, ha parlat de la visita que va fer als agents de policia ferits durant els aldarulls i que estan ingressats a l’Hospital de Sant Pau, admetent que va sentir «vergonya» en veure com els funcionaris del centre van organitzar una protesta  contra ell.

A més a més, Sánchez també ha recordat que aquell dia no el va rebre «ni la direcció de l’hospital públic» per indicació de la Generalitat, segons imagina, a qui ha assenyalat també de ser la responsable de l’organització de la protesta. El president en funcions ha afirmat també que  «va sentir tristesa» per aquests fets i «un gran orgull per la Policia Nacional i els metges» que s’encarreguen d’atendre els agents ferits.

També ha explicat que va ser dut a una sala petita on estava la dona de l’agent ferit i ha lamentat que cap d’ells ha rebut una trucada de Torra agraint-los la seva defensa «de les llibertats dels catalans enfront dels violents», ja que, segons ha insistit Sánchez, els aldarulls no van ser uns enfrontaments entre policies i manifestants violents, sinó un atac dels violents a la societat catalana: «I qui s’ha posat enmig per protegir la societat catalana han estat els Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil».

També et pot interessar...