Sánchez, sobre l’escridassada a l’hospital Sant Pau: «No em va rebre ni la direcció»

El president del govern en funcions ha afirmat haver sentit vergonya en veure que s’havia organitzat una protesta

Sánchez lamenta haver estat escridassat a l'Hospital Sant Pau i no haver estat rebut per la direcció del centre públic
Sánchez lamenta l'escridassada a l'Hospital Sant Pau i no haver estat rebut per la direcció del centre públic | Catalunya Diari

Pedro Sánchez va ser escridassat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona pels treballadors durant la seva visita als agents ferits durant les manifestacions contra la sentència del procés i, ara, el president en funcions del govern espanyol ha lamentat la situació i, a més a més, no haver estat rebut per la direcció del centre hospitalari públic.

Sánchez «va sentir vergonya»

Durant una entrevista al programa ‘Al Rojo Vivo’ de La Sexta, Pedro Sánchez ha parlat sobre l’exhumació de Franco i la situació que s’està vivint a Catalunya. En aquest sentit, per una banda, ha parlat de la visita que va fer als agents de policia ferits durant els aldarulls i que estan ingressats a l’Hospital de Sant Pau, admetent que va sentir «vergonya» en veure com els funcionaris del centre van organitzar una protesta contra ell.

A més a més, Sánchez també ha recordat que aquell dia no el va rebre «ni la direcció de l’hospital públic» per indicació de la Generalitat, segons imagina, a qui ha assenyalat també de ser la responsable de l’organització de la protesta. El president en funcions ha afirmat també que «va sentir tristesa» per aquests fets i «un gran orgull per la Policia Nacional i els metges» que s’encarreguen d’atendre els agents ferits.

També ha explicat que va ser dut a una sala petita on estava la dona de l’agent ferit i ha lamentat que cap d’ells ha rebut una trucada de Torra agraint-los la seva defensa «de les llibertats dels catalans enfront dels violents», ja que, segons ha insistit Sánchez, els aldarulls no van ser uns enfrontaments entre policies i manifestants violents, sinó un atac dels violents a la societat catalana: «I qui s’ha posat enmig per protegir la societat catalana han estat els Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil».

També et pot interessar...


Comentaris
Montse
I que s, esperaba?
Jose
Sanchez ... vas a ver solo a la policia herida por sus propias armas.. (sea por la porra.. adoloridos de pegar o por las escopetas de bolas... vease el video que hay...) y ni te dignas a ver a la gente realmente herida .. la gente cosida a bolazos... a porrazos... y quieres que te reciban haciendote la ola???... como cojones lo has hecho para llegar a presidente con lo tonto y subnormal que eres... de verdad... estas cosas no las entiendo... en vez de quejarte...haz politica...que estas para eso... para arreglar nuestras quejas... no las tuyas gilipollas... sientate a hablar con torra y arreglar el problema que hay... que te lo estan pidiendo tio... y no vas pq no tienes cojones.... gilipollas...no me gusta insultar pero es que no sabria hablar de otra manera contigo... imbecil

envia el comentari