Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Sánchez, el gran triomfador de les eleccions generals

Sánchez, sobre les dretes: «Sembla que estiguin a 'Supervivientes'»

El líder del PSOE assegura que el PP, C's i VOX «sempre discuteixen, fan soroll i no aporten solucions»

Pedor Sáncheza Pamplona
El president del govern espanyol en funcions ha ironitzat sobre la situació de les dretes després de les eleccions | Cedida

 

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha ironitzat aquest dimecres sobre la situació de les dretes espanyoles després de la derrota del 28-A. En un míting a Logronyo on ha demanat als ciutadans que «rematin» la feina a les urnes el 26 de maig, Sánchez ha afirmat que el PSOE té «un projecte polític nacional» mentre «els altres un de supervivència personal».

«Sembla que estan competint al programa aquest de ‘Supervivientes’», ha afirmat en relació al programa de Telecinco. Segons el líder del PSOE PP, C's i VOX «són com mals veïns: Sempre discuteixen, fan soroll i no aporten solucions».  «Són els del tercer Dreta», ha dit.

Pedro Sánchez, el gran triomfador de les eleccions generals
Pedro Sánchez ha ironitzat sobre la situació dels tres partits de dretes | CatalunyaDiari.cat

 

El líder del PSOE s'ha dirigit als tres partits de dretes

Sánchez ha celebrat tres actes electorals aquest dimecres al País Basc, Navarra i Logronyo, i accelera la seva agenda de cara a la recta d’aquesta campanya. A Logronyo ha demanat als votants que enviïn nous missatges a la dreta als pròxims comicis:  Al PP que «ja n’hi ha prou de corrupció», a C's que cal «justícia social» i a VOX que cal apostar per la «convivència». 

  

  

En aquest marc, ha dedicat diverses recomanacions a les tres formacions de la dreta i ha ironitzat sobre la situació en què es troba cada partit. «Un que viatja al centre, que serà al centre de la terra perquè no para de cavar; els altres que si vermells o blaus, i l’altre que si puja o baixa, imagino que del cavall»

  

  

El líder del PSOE ha afirmat que més que la situació personal dels líders del PP, C's i VOX «a la gent li interessa la sanitat, la dependència, les pensions i l’ocupació», però Casado i Rivera de la dreta «no entenen» el missatge de les urnes: «La gent ho va dir ultra clar el 28 d’abril: amb la ultradreta no», ha conclòs.