Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sánchez

Sánchez i Marlaska presideixen avui un comitè de coordinació de la situació a Catalunya

Tindrà lloc a les 11.00 hores, i posteriorment s'oferirà una roda de premsa

El president Pedro Sánchez presidirà avui el comitè de coordinació de la situació a Catalunya
El president Pedro Sánchez presidirà avui el comitè de coordinació de la situació a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez presideix aquest dijous a les 11.00h juntament amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, el comitè de coordinació de la situació a Catalunya. Aquest comitè, de caràcter interministerial, treballa des del dia 10 d’octubre –abans de la publicació de la sentència- sobre la situació a Catalunya i està coordinat pel Departament de Seguretat Nacional. 

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

El president està reunint informació sobre les mobilitzacions

Segons va apuntar aquest dimecres el president espanyol reuneix informació de tots els camps sobre les mobilitzacions que estan tenint lloc en reacció a la sentència de l’1-O. En acabar el ministre de l’Interior oferirà una roda de premsa a La Moncloa.

El comitè està format pel gabinet de presidència del govern espanyol, la vicepresidència, representants de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Subdirecció de Sistemes en Informació i Comunicació per a la Seguretat, així com dels ministeris d’Exteriors, Justícia, Defensa, Economia, Foment. També hi ha representants del CNI i de la Secretaria d’Estat de Comunicació.

També et pot interessar...