Sans (ERC) demana a Alejandro Fernández «respecte» per als periodistes de TV3

La diputada republicana ha respost al president del PP català via Twitter

Raquel Sans, diputada d'ERC
La diputada d'ERC al Parlament de Catalunya, Raquel Sans, en una imatge d'arxiu | Cedida

Retrets a Twitter entre dos polítics tarragonins: la diputada d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament Raquel Sans i el president del PP català i també diputat, Alejandro Fernández. Tot plegat ha començat amb una piulada del líder popular:

Fernández es refereix a les informacions que TV3 dona al voltant del judici als líders independentistes que va començar tot just aquest dimarts, 12 de febrer, i en la seva piulada qüestiona de manera velada la imparcialitat periodística dels professionals de la televisió pública de Catalunya.

Raquel Sans respon a Alejandro Fernández demanant «respecte» per als periodistes de TV3

Les reaccions a la piulada del president del PP a Catalunya no s'han fet esperar i, probablement, la més sonada ha arribat des de la bancada d'ERC i de la mà de Raquel Sans, que actualment exerceix com a diputada, però que és periodista de professió. Sans, doncs, ha sortit en defensa dels periodistes de Televisió de Catalunya després de la piulada d'Alejandro Fernández:

Sans, doncs, no ha dubtat a aprofitar l'ocasió per recordar la polèmica pel màster que, presumptament, Pablo Casado hauria obtingut de manera irregular. El clatellot al president català del PP ha estat aplaudit des de les files independentistes i compta amb múltiples interaccions a Twitter.

Alejandro Fernández, en un acte polític celebrat a Torredembarra
Alejandro Fernández, en un acte polític celebrat avui a Torredembarra | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari