Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sáenz de Santamaría a Pedro Sánchez: «No hi haurà prou ibuprofeno al món»

L'exministra ha publicat un vídeo al seu perfil de Twitter carregant contra el líder socialista
Imatge de Soraya Sáenz de Santamaría | CatalunyaDiari.cat

 

Soraya Sáenz de Santamaría es troba en plena campanya per les eleccions primàries del Partit Popular i, a través d’un seguit de declaracions a les xarxes socials i mitjans de comunicació, sabem que és una de les candidates que més mals de cap podria portar a Pedro Sánchez.

 

Fa poc, la candidata es mostrava d’una forma molt propera gaudint en un karaoke de Melilla amb l’exministre Íñigo Méndez de Vigo, unes imatges que van provocar la riota de gran part de Twitter i la simpatia d’alguns electors del PP. I és que les xarxes socials poden ser una arma de doble fil.

Santamaría: «No hi haurà prou paracetamol per a Pedro Sánchez»

Des del primer dia que el PP va passar a formar part de l'oposició, el Partit Socialista sap que no tindrà una legislatura fàcil, i en aquest sentit s’ha pronunciat Santamaria, qui ha deixat un missatge bastant contundent al seu perfil.

L’exministra explica que ella i el seu equip son a l’aeroport camí d’Almeria, on continuarà la seva campanya per assolir el mandat dels populars. Tot i que el seu equip pateix una mica de migranya per les anades i vingudes constants, assegura: «Mal de cap serà el que li donarem a Pedro Sánchez. No hi haurà prou paracetamol al món».

La resposta de les xarxes

Molts s’han pres aquestes paraules com una amenaça al líder socialista, tot i que d’altres pensen que es tracta del darrer intent del PP d’acostar-se al públic jove i fer una mica d’humor. En qualsevol cas, les reaccions al vídeo no s’han fet esperar, i ja sabem que l'enginy dels usuaris de Twitter no té límits.

 

Comentaris