Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L’actor Santi Millán visita Raül Romeva a Lledoners

El presentador ha reivindicat que és necessari «parlar amb gent amb qui no estàs d’acord»

Raül Romeva ha rebut la visita de l'actor Santi Millán a la presó
Raül Romeva ha rebut la visita de l'actor Santi Millán a la presó | CatalunyaDiari.cat

 

Raül Romeva ha rebut la visita d’un conegut actor i presentador català a la presó de Lledoners. Ha estat el mateix  Santi Millán  qui ho ha comunicat a través de les seves xarxes socials tot compartint un vídeo d’ell mateix. En ell ha reivindicat que  és necessari «parlar amb gent amb qui no estàs d’acord» i es refereix a l’exconseller com «un amic». A més a més, per la seva banda el polític li ha agraït la visita.

Millán ha visitat Romeva a la presó

En el missatge, Santi Millán ha mencionat la necessitat de parlar, sobretot en els temps que corren actualment: «En aquests temps que corren, en els que sembla que parlar i dialogar està tan mal vist, ho vull reivindicar», i ha continuat, «El fet de parlar amb gent amb qui no estàs d’acord és molt enriquidor».

Millán ha afegit també: «En els temps que corren cal obrir els ulls i les orelles». A més a més, l’actor ha aprofitat el seu vídeo per recomanar dos llibres, el de Raül Romeva, ‘Esperança i llibertat’ , i un còmic dibuixat per Oriol Malet i amb guió de John Carlin, ‘Mandela i el general’, per «parlar», «dialogar», «obrir els ulls» i «aprendre a posar-nos al lloc de l’altre».

També et pot interessar...