Santi Vila assegura que, «a curt termini», no té pensat unir-se a cap altra formació política

L'exconseller va sorprendre dimecres en anunciar la seva baixa del PDECat

Santi Vila ha descartat, per ara, unir-se a cap altre partit després d'abandonar el PDECat
Santi Vila ha descartat, per ara, unir-se a cap altre partit després d'abandonar el PDECat | cedida

L'exconseller Santi Vila descarta unir-se a una nova formació política «a curt termini», després de donar-se de baixa del PDECat dimecres passat. Segona ha explicat el que va ser titular de Territori, i de Cultura i Empresa en els governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont respectivament, ha assegurat que la seva màxima preocupació és el procés judicial que actualment té obert en el Tribunal Suprem, per la seva implicació en el procés independentista. 

«El futur no està escrit, evidentment, però a curt termini, l'única preocupació que tinc és donar explicacions davant del jutge», ha explicat Vila. «Com em seguiré comprometent amb l'interès general i el bé comú ja es veurà», ha afegit aquest dijous, durant la presentació del seu llibre. «Desgraciadament, igual que els meus antics companys de Govern estic acusat, i per tant l'única preocupació és atendre els requeriments judicials», ha volgut deixar clar. 

Els motius de la seva baixa del PDECat

Recordem que dimecres al matí Santi Vila va comunicar a la direcció del PDECat que es donava de baixa de la formació,al·legant que no vol interferir en el procés congressual que se celebrarà el pròxim mes de juliol. 

L'exconseller ha insistit que vol dedicar tots els seus esforços a atendre «els requeriments judicials» que té
L'exconseller ha insistit que ara vol dedicar tots els seus esforços a atendre «els requeriments judicials» que té | cedida

 

En aquest sentit, l'extitular de Territori, que va presentar la seva dimissió hores abans de la declaració d'independència, ha assegurat que el que vol és centrar-se en la seva tasca com a director general d'Aigües de Banyoles, i que també vol tenir total i absoluta independència de criteri per opinar sobre el que passa a Catalunya. 

Darrerament, també cal mencionar que Vila va protagonitzar una nova polèmica, aquest cop relacionada amb unes paraules seves. En concret, l'exconseller va assegurar que tenia «més en comú amb un gai del PP que amb un catalanista acèrrim del Pirineu». 


Comentaris

envia el comentari