ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Abascal ataca el FC Barcelona: «és un instrument polític a favor de la secessió»

El líder de VOX va visitar el programa de Susanna Griso, Espejo Público, enmig de la polèmica que s'ha generat per l'exclusió del polític dels debats televisius

Abascal, en arxiu
Santiago Abascal ha carregat contra el FC Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Santiago Abascal carrega contra el Barça. L'últim discurs propagandístic en contra de Catalunya ha estat dirigit al FC Barcelona. Segons el líder de VOX, «l

a directiva del Barça ha volgut que sigui més que un club, que sigui un instrument polític al servei de la secessió. M'agradaria que això canviés». Abascal ha fet aquestes declaracions durant el programa d'Atresmedia de Susanna Griso, Espejo Público, mentre conversaven fent un cafè.

«El Barça no vol actuar com un grup espanyol»

Segons el líder del partit d'ultradreta, el Barça «és un grup espanyol formalment, però no vol actuar com a tal». A més, afirma que no vol barrejar la política amb altres disciplines com l'esport: «M'agradaria que l'esport fos esport i la política fos política», ha explicat.

Susanna Griso durant el programa amb Santiago Abascal
Susanna Griso durant el programa amb Santiago Abascal | Antena 3

 

Santiago Abascal, seguidor confés del Reial Madrid, tal com informa 'El Nacional', ha afirmat que una possible final de Champions protagonitzada pel Barça la viuria «amb distància. No tindria passió. Tant me fa». D'altra banda, ha explicat que li farà «molta pena» que alguns seguidors culers «utilitzin aquest moment contra Espanya» en les celebracions.

El ‘Polònia’ parodia la trobada de Bertín Osborne amb Casado, Rivera i Abascal

Fa setmanes, l’entrevista que Bertín Osborne va realitzar a Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal en el marc del programa ‘Mi casa es la tuya’, va deixar de què parlar. Per a la seva promoció, Telecinco va intentar mantenir oculta la identitat dels assistents, afegint una mica de misteri a la qüestió en fer públic que tan sols tres dels candidats a la presidència havien acceptat la seva invitació.

Evidentment, les sospites van quedar confirmades aquest mateix divendres, i el cert és que no va agafar per sorpresa a ningú que els tres convidats fossin els líders del PP, Cs i VOX. No obstant, hi va haver qui va anar un pas més enllà, i no només es va atrevir a pronosticar els convidats del programa d’Osborne, sinó que fins i tot va predir algunes de les escenes que tindrien lloc durant l’entrevista. Estem parlant, com no podia ser d’altra manera, del ‘Polónia’ de TV3.

El gag, batejat amb el nom de ‘Mi caverna es la tuya’, comença clamant el següent: «Els tres porquets. Els triglicèrids. Les coses bones sempre venen de tres en tres, com els meus tres convidats d’aquesta nit», frase dita per un Bertín visiblement emocionat.


Comentaris

envia el comentari