SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

La planta vol assegurar «la seguretat dels seus treballadors»

La planta de SEAT a Martorell aturarà la seva activitat avui mateix
La planta de SEAT a Martorell aturarà la seva activitat avui mateix | SEAT

La planta de Seat a Martorell realitzarà una aturada aquest migdia de la seva activitat i no reprendrà la seva activitat demà divendres. No ho han fet per donar suport a la vaga general convocada pels sindicats independentistes, sinó que ho han fet per «garantir la seguretat dels seus treballadors». De fet, no rebran cap descompte en els seus salaris.

«Com a empresa tenim la responsabilitat d’evitar que els nostres treballadors es quedin bloquejats entre els seus domicilis i el seu centre de treball», ha publicat la corporació. Aquesta aturada suposarà deixar de fabricar uns 3.000 vehicles.

El president del comitè d’empresa, Matías Carnero, ha declarat que la decisió de l’aturada s’ha pres avui mateix. La raó ha estat l’arribada de «la marxa de la llibertat» procedent de Tàrrega, ja que tenen previst fer aturada nocturna a Martorell. «Es vol evitar que el personal del torn de la tarda es quedi sense poder sortir quan finalitzi la seva jornada a les 21.00 hores», ha manifestat.

Des de l’empresa defensen que aquesta mesura s’ha pres tenint en compte els possibles problemes que poden afectar tant a la mobilitat de la plantilla com a la rebuda de components des de les empreses proveïdores.

Nissan no interromp la seva activitat

L’empresa Nissan no té previst, en canvi, interrompre la seva producció durant aquestes jornades. La localització de la planta es troba a la Zona Franca de Barcelona, una zona menys afectada pels aldarulls que en la que es convertirà en les següents hores la zona de Martorell.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari