Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Javier Ortega Smith en una imatge d'arxiu

El secretari general de VOX, Javier Ortega Smith, visitarà Tarragona aquest dimarts

El polític d'ultradreta participarà en un acte de la formació que es durà a terme a l'Hotel Tarraco Park

Javier Ortega Smith en una imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu de Javier Ortega Smith | Cedida

Enmig de la situació que viu Catalunya després de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre els fets de la tardor de 2017,Tarragona acollirà, aquest dimarts, 22 d'octubre, la visita del secretari general de la formació d'ultradreta VOX, Javier Ortega Smith.

Ortega Smith participarà en un míting del seu partit que es durà a terme a l'Hotel Tarraco Park a partir de les 19 hores. Sota el lema «No faltes #EspañaSiempre», els membres de la formació ultraconservadora a Tarragona estan convidant, a través de les xarxes socials, a prendre part a l'acte que es durà a terme aquest dimarts, 22 d'octubre.

Detenció de Torra, la solució de VOX

Durant la crisi catalana, els màxims dirigents de VOX, tant el seu president, Santiago Abascal, com el seu secretari general, Ortega Smith, han proposat detenir al president del govern de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.  Així mateix, també han demanat en reiterades ocasions, la suspensió de l'autonomia catalana, petició que en les darreres setmanes només fan públicament VOX i Ciutadans. 

Javier Ortega Smith arribarà a Tarragona en el context d'una precampanya política, la de les eleccions generals del 10 de novembre, marcada per la situació catalana.