Impedeixen el desplegament d'una pancarta a Montmeló a favor de l’alliberament del presos polítics

Mitjançant crits i intents d’agressions, els espanyolistes han tornat a provocar aldarulls en motiu de la presència d’un símbol independentista

Moment en el qual retiraven la pancarta
Moment en el qual retiraven la pancarta | Twitter

El color groc està esdevenint un malson per moltes persones del bàndol unionista, que en moltes ocasions se senten tan pertorbades que acaben provocant disputes i agressions de tot tipus contra tots aquells que no pensen com ells.

Un seguit d’agressions que no cessen

Fa només uns dies, un home de 65 anys va rebre un brutal tall a l’orella a la ciutat de Lleida pel simple fet de dur a la solapa de la camisa un llaç groc. Dues setmanes enrere, la cadena de televisió Antena 3 va ser focus d’una gran varietat d’insults i comentaris furiosos per culpa d’un llaç groc que duia un dels seus personatges.

Ara, els espanyolistes han obligat a retirar una pancarta de suport als presos polítics que estaven posant durant la celebració del Gran Premi de Montmeló. Els fets han succeït aquest diumenge, tal com informa ‘l’Esportiu’, quan han volgut desplegar una pancarta en anglès per reclamar l’alliberament dels presos polítics i per donar suport a aquells que es troben en l’exili.

En aquell moment, tal com ha confirmat Robert Fernández, de la JNC, diverses persones que es trobaven entre el públic els han escridassat, i fins i tot han intentat agredir-los. Finalment, els vigilants de seguretat del circuit han pres la decisió de retirar l’objecte de la controvèrsia abans que la cosa acabés en tragèdia.

«No deixarem de reivindicar la democràcia i la llibertat al nostre país»

Durant la retirada de la polèmica pancarta, els unionistes que hi havia entre el públic han aplaudit fermament per tal de celebrar que finalment se n’havien sortit amb la seva. Per la seva banda, el representant de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya ha volgut deixar clar que, per moltes rabietes i agressions que es produeixin des del bàndol no independentista, «no deixarem de reivindicar la democràcia i la llibertat al nostre país».

L’actuació dels membres de seguretat s’ha dut a terme en presència del president de la Generalitat, Quim Torra, i del secretari General de l’Esport del Govern, Gerard Figueras, els dos representants de les autoritats catalanes que han assisit al circuit.


Comentaris

envia el comentari