rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El segon de Pablo Casado al PP, campió mundial de llançament d'ossos d'oliva

Teodoro García Egea va guanyar el campionat amb un llançament va sobrepassar els 16 metres

 

Pablo Casado sembla entestat a canviar de dalt a baix el PP. Si bé és cert políticament el president popular ja ha mostrat les seves cartes en relació a Catalunya, també ho és que les cares noves d’aquesta cúpula directiva del Partit Popular no han cridat l’atenció, especialment, per la seva rellevància pública.

 

Tot i això, el nou secretari general del PP, Teodoro García Egea compta amb una habilitat que travessa l’escena política i que el va fer campió del món l’any 2008. I és que la nova mà dreta de Pablo Casado va guanyar l'any 2008 el denominat Campionat Mundial de Llançament de Pinyol d'Oliva, que es va celebrar a Múrcia.

 

El secretari del PP, campió del món de llançament de pinyols d’oliva

És la curiosa i sonada habilitat amb la qual compta el nou secretari popular. Durant el certamen que es va dur a terme a Murcia, de fet, el mateix Garcia Egea va sorprendre tothom amb un llançament a una distància de 16,84 metres.

 

Tot i això, segons ha tret a la llum, ‘El País’ el títol de ‘Cavaller Predilecte’ de l’Ordre de Cavallers Llançadors de Pinyols se li va resistir, ja que la seva marca va resultar ser massa minsa per assolir la condecoració. El rècord històric de la competició fetitxe del dirigent popular, doncs, està en 21,32 metres de distància.

 

Teodoro García Egea i Pablo Casado, en un congrés del PP | CatalunyaDiari.cat

 

 

Casado arrenca amb força al capdavant del PP

El nou líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha assegurat aquest dijous, 26 de juliol, que Catalunya i el procés polític català seran els eixos vertebradors de les seves polítiques. De fet, aquest ha assegurat que intentarà forçar la nova aplicació de l’article 155 si Pedro Sánchez segueix «depenent dels independentistes».

 

Casado, finalment ha explicat que, segons ell, la solució al conflicte polític català és la següent: incorporar al Codi Penal els delictes de sedició impròpia i de convocatòria de referèndum il·legal.

 

Pablo Casado, durant el congrés del Partit Popular | CatalunyaDiari.cat

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris