El senador de JxCat Jami Matamala torna a marxar a Waterloo

La notícia ha transcendit un dia abans que es dissolguin el Congrés dels Diputats i el Senat per la nova convocatòria d'eleccions

El senador de JxCat Jami Matamala torna a marxar a Waterloo
El senador de JxCat Jami Matamala torna a marxar a Waterloo | Catalunya Diari

El senador de JxCat Jami Matamala ha tornat a exiliar-se a Waterloo —Bèlgica— en perdre la immunitat que tenia com a senador i que evitava que fos detingut. Coincidint amb el dia abans que es dissolguin el Congrés dels Diputats i el Senat per la nova convocatòria d'eleccions, la filla de Matamala, Neus Matamala, ha afirmat que el seu pare havia marxat cap a l'exili aquest dissabte, informació que després ha confirmat el Consell per la República a Twitter.

Torra ha enviat «tot el seu suport» a la família Matamala

«Avui en Jami Matamala ha tornat a l'exili de Waterloo, a Bèlgica, per evitar la repressió de l'Estat espanyol», han informat a través de la xarxa social, per afegir després que era a la Casa de la República. Matamala va ser encausat per suposat encobriment de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ja que va acompanyar-lo durant el viatge en què va ser detingut a Alemanya. La causa es va arxivar però es va reobrir a instàncies de la fiscalia fa vuit mesos.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat «tot el seu suport» a la família de Matamala a través de Twitter. «Tornarem a portar en Jami a casa», ha afegit.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari