IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Serrat assegura que el que s'està vivint a Catalunya «és un fracàs»

El cantautor ha demanat diàleg

Imatge d'arxiu de Joan Manuel Serrat.
Imatge d'arxiu de Joan Manuel Serrat. | Cedida

El cantant Joan Manuel Serrat ha tornat a manifestar la seva opinió sobre la situació que està vivint Catalunya i l'ha qualificat d'un «fracàs». A més, ha demanat als polítics «que parlin o s'apartin i deixin que siguin altres els que parlin». Com ha recollit 'La Vanguardia', Serrat ha insistit en la seva decepció del conflicte català i ha citat al intel·lectual Joan Fuster: «un fracàs mai s'improvisa, es construeix».

A més, també ha tornat a posar èmfasis en la necessitat de dialogar i ha explicat: «Creient en les autoritats espanyoles i catalanes els demano que parlin encara que no sàpiguen de què. Que parlin encara que no tinguin res a dir-se, perquè mai es parla prou quan hi ha voluntat de solucionar coses, o apartin-se i deixin que siguin uns altres els que parlin».

El cantautor també va tenir unes paraules per la Generalitat, a la qual exigeix que: «abandoni la seva actitud sectària i proselitista i que, abans d'enviar a tots els catalans al limb de la terra promesa de la independència, els expliqui els costos que representarà anar al cel». El català ha explicat que, si es mostra contrari al referèndum del passat 1 d'octubre, és per «les maneres, la precipitació amb la qual es va fer i la forma en què es va aprovar en tràmit d'urgència». Pel que fa a l'Estat, Serrat assegura: «El govern espanyol no va tenir millor resposta que tirar més gasolina al foc».

«Tirant-se mútuament les culpes d'un conflicte que no resolen van passant els dies, s'agreugen les situacions i es provoca una fractura entre diverses parts de la societat catalana que s'ha caracteritzat històricament per viure sempre entre aquests magnífics valors que són el judici i l'arravatament», concloïa l'artista.


Comentaris

envia el comentari