IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un grup de simpatitzants de Jusapol insulta Carles Puigdemont a Waterloo

El sindicat s’ha desvinculat de l’acció d’aquestes persones i l’ha definida com a «vergonyosa»

Un grup de persones ha insultat Puigdemont davant de casa seva a Waterloo
Un grup de persones ha insultat Puigdemont davant de casa seva a Waterloo | CatalunyaDiari.cat

Insults contra Carles Puigdemont davant de casa seva a Waterloo, Bèlgica. Un petit grup de simpatitzants de Jusapol, sindicat de la policia espanyola, s’ha desplaçat aquest dimarts fins a la ciutat belga on resideix l’expresident de la Generalitat des de fa uns mesos. Un cop davant de la «Casa de la República», les persones han començat a insultar Carles Puigdemont.

El diari digital ‘Voz Pópuli’ ha compartit un vídeo on es poden veure els simpatitzants de la plataforma que s’han concentrat davant la casa de l’expresident i s’han gravat ells mateixos com proferien insults contra Carles Puigdemont i els vigilants de seguretat, els quals han hagut de cridar-los l’atenció perquè s’estaven enfilant a la tanca que envolta la casa.

Insulten Puigdemont i els vigilants de seguretat

Al vídeo es poden escoltar clarament les paraules que han dedicat a Puigdemont: «Gos fastigós» i «Mira la casa del fill de puta». Però també es pot veure com, fins i tot, han increpat els dos treballadors que vigilen la casa: «No sou policies ni sou ningú». Un dels integrants del grup, el que duu una samarreta del sindicat policial, els ha dit: «Us hauria de fer vergonya, no teniu orgull ni collons» i, a més, els ha afegit que són «els gossos d’un fastigós» i «menja-polles».

Carles Puigdemont passa gran part del seu temps a la Casa de la República de Waterloo
Carles Puigdemont passa gran part del seu temps a la Casa de la República de Waterloo | CatalunyaDiari.cat  

Els vigilants de seguretat estan contractats per vigilar la «Casa de la República» que cada cert temps rep algun grup d’independentistes i curiosos que volen saber on està la residència de l’expresident de la Generalitat. Altres mesures de seguretat de la casa de Waterloo són un circuit tancat de televisió, càmeres de seguretat i un sistema d’alarmes, suposant una despesa de 100.000 euros, que Carles Puigdemont ha decidit instal·lar perquè la seva residència es converteixi en una veritable seu d’un «govern a l’exili».

Per la seva part Jusapol, un sindicat que uneix els policies i guàrdies civils per l’equiparació salarial i ha anat a Brussel·les per concentrar-se davant el Parlament Europeu, ha condemnat aquesta acció i s’ha desvinculat completament d’aquest a grup. A més a més, la plataforma ha assegurat que no reconeix les persones que s’han desplaçat fins a Waterloo per insultar Carles Puigdemont davant de casa seva. Finalment ha retret contundentment aquest tipus d’actes, els quals ha definit com a «vergonyosos».


Comentaris

envia el comentari