Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'exdiputat del PPC al Parlament Fernando Sánchez Costa i l'exvocal de Societat Civil Catalana Sixto Cadenas

Dos candidats s'enfronten aquest dimecres per presidir Societat Civil Catalana

L'exdiputat del PPC Fernando Sánchez Costa proposa que Álex Ramos repeteixi com a vicepresident de l'entitat

L'exdiputat del PPC al Parlament Fernando Sánchez Costa i l'exvocal de Societat Civil Catalana Sixto Cadenas
L'exdiputat del PPC al Parlament Fernando Sánchez Costa i l'exvocal de Societat Civil Catalana Sixto Cadenas | Cedida

 

L'exdiputat del PPC al Parlament Fernando Sánchez Costa i l'exvocal de Societat Civil Catalana Sixto Cadenas s'enfrontaran avui com a candidats a presidir l'entitat.  L'encara president, Josep Ramon Bosch, va anunciar fa un parell de setmanes que deixaria el càrrec a l'assemblea que se celebrarà aquest dimecres.

Després que Sánchez Costa es postulés per substituir-lo fa uns dies, Cadenas ha decidit fer també el pas i optar a presidir Societat Civil Catalana. Va ser un dels membres de la cúpula de l'entitat que van ser destituïts fa un any acusats de presumptes irregularitats econòmiques en la gestió de l'organització, com l'aleshores president José Rosiñol i la vicepresidenta Miriam Tey.

Imatge de la manifestació de Societat Civil Catalana a l'estació de França | CatalunyaDiari.cat

 

«No ha estat possible l'acord»

Sánchez Costa ha fet pública la llista de càrrecs que proposarà a l'assemblea i preveu que Álex Ramos, fins ara vicepresident, repeteixi en el càrrec. Ramos va ser president interí després de la destitució de la cúpula dirigida per Rosiñol. Sánchez Costa també aposta per situar en les altres vicepresidències la dirigent de l'associació contrària a la independència de Catalunya Aixeca't-Levántate Alexandra López-Liz i també Xavier Martín.

El popular ha lamentat a través de Twitter que «no ha estat possible l'acord» per presentar una candidatura única, però ha apel·lat als «esforços compartits» per treballar conjuntament en el futur «es guanyi o es perdi». Cadenas ha confiat que ambdós seguiran «remant en la mateixa direcció, amb mirada neta i la mateixa passió i convicció».

 

També et pot interessar...