Organitzen una sortida per dinar amb Puigdemont per 250 €

Una associació d'independentistes està organitzant un viatge a Bèlgica per visitar l'expresident
Sopa amb Carles Puigdemont
El viatge inclou autocars, avió, dinar i assegurança | Lleidatans amb Puigdemont

Una associació d'independentistes de Lleida, Lleidatans amb Puigdemont, està organitzant un dinar amb l'expresident de la Generalitat. El que no passa desapercebut, però, és el seu preu: ni més ni menys que un sopar pel mòdic preu de 250 € per persona. 

 

«No hi ha benefici»

Des de l'entitat organitzadora han afirmat que «no hi ha benefici», ja que, tal com indiquen en el cartell que han fet per a anunciar el viatge, aquesta oferta inclou l'avió fins a l'estranger, autobús fins als aeroports i per a poder moure's per Bèlgica, i assegurança. 

 

Alhora, també han negat que aquest viatge, que es realitzarà el pròxim 5 d'octubre, estigui sent finançat pel famós 'Consell de la República', que dirigeix Puigdemont des de Bèlgica per a les activitats que realitza durant el seu exili.

 

Reunions prèvies per organitzar la troballa

El termini per a apuntar-se a aquesta excursió i poder compartir una vetllada amb l'expresident va acabar el passat dimecres. A més, quatre membres de l'agrupació que ha organitzat l'esdeveniment ha explicat que ja es van reunir amb el polític independentista el passat 21 de juny per a ultimar els detalls del dinar. 

 

2 anys d'exili i empresonaments ple d'accions per part dels ciutadans

Aquesta tardor ja es compliran 2 anys de l'empresonament i fugida de diversos independentistes. Des de llavors, Puigdemont no ha deixat la vida política, encara que ho hagi seguit fent a distància. A banda d'intentar dirigir el seu grup des de Bèlgica, cada mes Puigdemont ha dedicat un sopar a diferents entitats, els coneguts com a 'sopars grocs', que tenen com a objectiu recaptar fons per a poder contribuir en el cas del procés i, sobretot, per a reivindicar els dirigents independentistes empresonats i exiliats.

 

També et pot interessar...

 Comentaris
Rosa
Va a ir tú puta madre
Francisca
En serio que hay gente que va a comer con ese MINDUNDI..... JAJAJAJAJAJA
Francisco
Ana MUNYN?
Lluís Puig
Som i serem. Em plauria anar-hi doncs el President és qui tard o d'hora ens ajudarà per fer la Independència. //*//
Lluís Puig
Algú parla de la seua mare??
Raquel
Faré tots els possibles per anar-hi
Assumpció
Tot será poc per acompanyar al MHP des de Tordera un glop d'aire del Montseny
Carme Vila
Quedan plaçes. Som 6 persones

envia el comentari