Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sessió al Parlament de Catalunya

El sorprenent resultat al Parlament en cas d'haver-hi eleccions

Segons una enquesta de 'La Razón', el PP triplicaria la seva presència

Enquesta 'La Razón'
El PP triplicaria la seva presència al Parlament en cas d'haver-hi eleccions | La Razón

La conjectura de les eleccions catalanes és un dels temes d'actualitat però no és l'únic destí possible a la política catalana. La setmana passada diversos mitjans publicaven la primícia fundada sobre la possibilitat d'una successió de Laura Borràs o, fins i tot, un retorn a la presidència de Carles Puigdemont.

Avui, el diari 'La Razon' ha compartit una enquesta que indica quins serien els canvis que es produirien al Parlament, en cas d'haver-hi eleccions. Ciutadans s'enfonsaria, el Partit Popular triplicaria la seva presència, i JxCat es quedaria a només un diputat d'ERC.

EL PP es beneficiaria de la caiguda de C's

Segons la votació, Ciutadans patiria un altre fracàs electoral, passant dels 36 diputats que ara té al Parlament a 17. D'aquesta caiguda se n'aprofitaria el Partit Popular d'Alejandro Fernández que triplicaria la seva presencia  arribant a aconseguir fins a 12 diputats.

A més, VOX obtindria representació amb 3 diputats i el PSC també aconseguiria molta millora i arribaria als 24 diputats, dels 17 que té actualment. ERCJxCAT es disputarien la victòria amb un lleuger avantatge per als republicans.

També et pot interessar...