Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera ja té clar el seu futur

El substitut provisional de Rivera es designarà el 30 de novembre

El congrés per escollir nou líder no serà fins al 10 de març, a no ser que canviïn els estatuts

Albert Rivera ja té clar el seu futur
Albert Rivera dedicarà més temps a la seva família | GTRES

El Consell General de C's, que és l'òrgan que ha de designar la gestora que pilotarà el partit fins que s'esculli nou lideratge, se celebrarà el proper dissabte 30 de novembre.  Fonts de la formació taronja han explicat a l'ACN que d'aquesta reunió en sortirà la gestora que conduirà Cs fins al mes de març, quan previsiblement s'escollirà la nova executiva i líder del partit.

Aquest termini és el que estableixen els estatuts del partit, que marquen que cal que hagin passat quatre mesos des de la darrera cita electoral abans de celebrar un congrés, per la qual cosa  no podria tenir lloc abans del 10 de març de 2020. No obstant això, hi ha la possibilitat d'escurçar aquest marge si es modifiquen els estatuts.

 

El Consell General està presidit per Manuel García Bofill

El Consell General està presidit pel barceloní Manuel García Bofill i també en formen part César Zafra, Teresa Pardo, David Heredia i Juana María Capó. És a les seves mans designar els membres de la gestora que dirigirà C's després que dilluns Albert Rivera anunciés la seva dimissió com a president del partit.

També et pot interessar...