El Suprem denega una petició de Cuixart per acompanyar el seu fill recent nascut a la revisió pediàtrica

El líder d'Òmnium recorrerà perquè no vol renunciar a la «responsabilitat com a pare ni a la defensa de l'interès del menor»

Jordi Cuixart saludant pel carrer
Jordi Cuixart s'ha casat a la presó de Lledoners amb Txell Bonet | Cedida

El Tribunal Suprem ha denegat una petició del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, per poder acompanyar el seu fill recent nascut a la revisió pediàtrica corresponent. Cuixart recorrerà perquè no vol renunciar a la «responsabilitat com a pare ni a la defensa de l'interès del menor», amb l'agreujant que és un pres preventiu.

El sistema té l'obligació d'evitar el trencament dels vincles afectius i familiars

Cuixart remarca que l'interès superior del menor posa en l'eix del debat la cobertura de les necessitats afectives i educatives dels fills, amb l'objectiu de garantir el seu desenvolupament i formació. Per tant, considera que quan demana aquest permís, no és en benefici seu, sinó de l'infant, perquè és obligació del sistema evitar el trencament dels vincles afectius i familiars.

Òmnium recorda que la Llei General Penitenciària regula els permisos i apunta que deixa marge interpretatiu al jutge, amb jurisprudència de permisos per assistir al casament d'un fill, posar flors a la tomba del pare o anar a la comunió de la filla.

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
Que trist tenir un tribunal suprem sensa cor i polititzat
Lucas
Estos se piensan que el mako es una casa de colonias.... A ningún preso se le permiten estas dadivas, pasa que la trena pá ellos es vacaciones en el mar. Yo tuvé un hijo estando en la Modelo y ni por asomo se me permitio una salida, de la misma forma he visto denegar la salida para el entierro de padres y madres. Y también he visto gente morir sin derecho a pasar los ultimos dias con su familia. Estos viven en los mundos de Yupi....ja ja ja
Tresa
Estos "PRESOS" NO HAN MATADO A NADIE Y TIENEN SUS RE

envia el comentari