Surten a la llum unes fotos d'Inés Arrimadas d'adolescent

La líder de Ciutadans a Catalunya va passar la seva adolescència a Jerez de la Frontera, on va néixer
Inés Arrimadas a Jerez de la Frontera | Jaleos del Corazón

 

Als 36 anys, Inés Arrimadas opta a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Quelcom que seria històric, ja que si el resultat dels comicis ho permet, Arrimadas es convertiria en la primera presidenta dona de la història del Govern català. Ara, a pocs dies de les eleccions i en plena campanya, el portal 'Jaleos del Corazón' ha tret a la llum un costat mai vist de la candidata: les seves fotos d'adolescent

 

Segons ha indicat el mitjà en qüestió, les fotografies corresponen a l'època en la qual la política estudiava en Col·legi del Pilar de Jerez de la Frontera. A les imatges, de fet, s'hi pot veure a una jove Arrimadas molt diferent de la que coneixem. 

 

«Amb tants nois sempre jugàvem a 'Mazinger Z'. No hem estat mai de jugar amb nines o coses molt fines», assegura la seva germana, Marina, en referència als tres germans homes que tenen.

Una jove futbolera i seguidora del Barça 

Tot i això, 'Mazinger Z' no va ser l'única afició que els germans Arrimadas compartien. Segons confessa Marina, també els agradava molt el futbol. Un esport que Inés Arrimadas seguia i practicava amb passió.

 

Inés Arrimadas, la tercera per l'esquerra a la filera de baix | Jaleos del corazón

 

La que avui és líder de Ciutadans a Catalunya era del Barça fins al punt que, una vegada, va arribar a disfressar-se de 'Ronaldinha' per anar a classe. Inés, però, no es conformava a ser mera espectadora. Així doncs, al curs 1997/1998, ella i les seves companyes van aconseguir que els professors les deixessin participar en el partit anual d'alumnes contra professors, on només jugaven els nois.

Inés Arrimadas, amb una samarreta vermella, al seu col·legi de Jerez | Jaleos del Corazón

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris