URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Surten a la llum els 'whatsapps' que demostren el frau del diputat Carlos Sánchez

El diputat de la formació taronja va simular una baixa laboral per fer la campanya del 2015 i entrar al Parlament

Carlos Sánchez diputat Ciudadanos Parlament Catalunya
Carlos Sánchez en una imatge d'arxiu d'una intervenció al Parlament de Catalunya | Parlament de Catalunya

Novetats en el cas de la baixa laboral fraudulenta del diputat de Ciutadans per Tarragona, Carlos Sánchez. Els fets que es remunten l'any 2015, coincidint amb la campanya electoral que el va dur al Parlament de Catalunya. Ara, 'El Confidencial', ha tret a la llum les converses de 'Whatsapp' que el diputat cambrilenc hauria intercanviat amb un doctor, per poder agafar la baixa laboral. La denúncia d'aquests fets, tal com va explicar TarragonaDigital el passat mes de març, la va realitzar l'exportaveu de Ciutadans a Reus, Juan Carlos Sánchez, la qual li va costar ser el cap de llista de la formació taronja, ja que se li havia «tallat el cap».

El TSJC ha obert diligències penals per resoldre el cas

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha començat les investigacions per esclarir el cas, ja que Sánchez és aforat i ha de ser aquest el tribunal que comenci el procediment. La denúncia per aquesta irregularitat la va realitzar Juan Carlos Sánchez i en la documentació lliurada hi hauria les converses de WhatsApp a través de les quals es demostraria la forma fraudulenta en què Carlos Sánchez va aconseguir la baixa laboral.

Segons fonts consultades per aquest mitjà, es van lliurar dues converses que prendrien especial importància: una en què preguntaria a un interlocutor quins eren els símptomes que havia de simular i, la segona, en la qual es vantaria d'haver actuat prou bé per enganyar al metge. 

Carlos Sánchez diputat Ciudadanos Parlament Catalunya
El diputat Carlos Sánchez al Parlament de Catalunya | Ciutadans

 

«A las 11 tengo médico, cómo eran los síntomas?»

Les converses entre un interlocutor i el diputat cambrilenc Carlos Sánchez van succeir el 9 de juny de 2015, les quals van començar al matí, quan faltaven pocs minuts per les deu en punt. 

El diputat de Ciutadans començava la conversa de la següent manera: «Buenos días Paco. A las 11 tengo médico, cómo eran los síntomas? Irritabilidad, no duermo bien y qué más?», la resposta va ser clara donant les indicacions que havia de seguir. «No duermes bien, te despiertas y no coges el sueño. Te cuesta concentrarte y mal genio sobre todo en casa con los tuyos». 

Ja passades les 11 del mateix dia, un cop finalitzada la consulta amb el metge per agafar la baixa laboral, Sánchez li escriu: «Acabo de salir. Soy un buen actor, hasta he llorado. Me ha dado la baja», adjuntant una recepta. 

Abans d'això, l'interlocutor li explicava que el metge li donaria una recepta. «Te dará fármacos. Tu no te opongas», li indicava, per concluir amb un «pero no lo tomes». Sánchez li contestava que els compraria, però que no els prendria. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari