Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Susana Díaz denunciarà els insults i amenaces rebuts els darrers dies

L'expresidenta andalusa ho ha denunciat a les xarxes socials

Susana Díaz denunciarà les amenaces rebudes a la justícia. | Cedida

El PSOE d'Andalusia (PSOE-A) ha traslladat aquest dilluns la seva ferma condemna pels atacs que han patit diverses seus del partit en els últims dies i també, en concret, pels  insults i amenaces que ha rebut a les xarxes socials la seva secretària general, Susana Díaz; fets que, segons ha avançat la mateixa expresidenta andalusa, denunciarà davant els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

Susana Díaz revela els insults i amenaces rebuts

La pròpia líder del PSOE-A ha fet públic a Twitter l'allau d'insults i amenaces dels quals ha estat objecte i que ha rebut en els darrers dies després de l'acord del PSOE amb ERC per la investidura de Sánchez. Per aquest motiu, presentarà una denúncia davant l'autoritat competent.

«Ningú hauria de suportar cap tipus d'insult a les xarxes socials. La meva resposta a això serà la denúncia, però hauríem de fer un esforç com a societat per impedir que es normalitzin aquestes conductes», ha escrit Susana Díaz en un comentari en el qual adjunta en una imatge els insults que ha rebut per part d'un usuari:

El portaveu parlamentari andalús també denuncia la situació

Un dia després que Susana Díaz denunciés els fets esmentats, el portaveu adjunt de el Grup Parlamentari Socialista, Rodrigo Sánchez Haro, ha lamentat en roda de premsa el que ha passat, així com ha condemnat els atacs que han patit diverses seus socialista, l'última situada a Castilleja de la Costa, a Sevilla.

«Hi ha qui no entén que el respecte al contrari és la clau de la democràcia», ha manifestat el portaveu dels socialistes andalusos, que ha defensat que davant «de la violència, l'odi i la intolerància, el PSOE-A reafirma els seus valors de respecte, llibertat i democràcia».

També et pot interessar...