Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Agents dels Mossos d'Esquadra identificant diversos joves a Urquinaona el 28 de gener de 2020

Manifestants tallen la Gran Via a Barcelona

Els Mossos han escorcollat diverses persones en la protesta de les 19.00 hores a la plaça Universitat

Un centener de manifestants han tallat la Gran Via amb el carrer d'Entença a Barcelona.  Es tracta d'una nova convocatòria del grup 'Urquinaona, ho tornarem a fer', que ha protestat aquesta tarda de dimarts a la plaça Universitat, des de les 19.00 hores, després de les barricades i contenidors d'ahir al centre de la ciutat després d'una concentració d'unes 300 persones en suport al president Quim Torra.

Els Mossos d'Esquadra han identificat i escorcollat diversos manifestants. Tres furgons de la BRIMO han fet vigilància de la zona i els agents han retingut una desena de joves, als qui han demanat treure's la roba i buidar les motxilles. Gairebé a les 20.00 hores, el grup convocant ha fet una crida a Telegram per tallar la cruïlla de Gran Via amb Entença.

Un menor, detingut per cremar contenidors

Un jove menor d'edat ha estat detingut aquest dimarts a la tarda a Barcelona presumptament relacionat amb la crema de contenidors d'ahir al vespre en el marc d'una protesta per la retirada de l'acta de diputat al president de la Generalitat, Quim Torra.

Els Mossos d'Esquadra han explicat que el jove ha estat identificat pels voltants de la plaça Urquinaona, escenari ahir d'algun dels incendis i punt on avui s'ha convocat una nova protesta. Després d'identificar-lo els agents l'han escorcollat. La policia explica que duia un passamuntanyes, un tapaboques, unes ulleres de natació i un puny americà. El detingut serà posat a disposició de la Fiscalia de Menors aquest mateix dimarts.

 

També et pot interessar....