Tardà compara una amenaça de mort dels ultres amb les pintades de «botifler» de l'independentisme

L'exdiputat d'ERC ha afirmat que «podrien bescanviar-se les banderes i ni se n'adonarien»

Tardà compara una amenaça de mort dels ultres amb les pintades de «botifler» de l'independentisme
Tardà compara una amenaça de mort dels ultres amb les pintades de «botifler» de l'independentisme | @JoanTarda

L'exdiputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha fet una comparació molt desafortunada entre les amenaces de mort de la ultradreta que va rebre en un acte a València i les pintades crítiques de l'independentisme que el titllen de «traïdor».

A través del seu perfil de Twitter, Tardà ha compartit la imatge d'una seu d'ERC on apareix el missatge «Tardà traïdor» i «botifler», al costat d'una segona imatge on es veu una pintada que l'amenaça de mort: «Muere Tardà». Les imatges les ha acompanyat del text: «Podrien bescanviar-se les banderes i ni se n'adonarien».

Allau de crítiques

Aquesta polèmica comparació, ha provocat una allau de crítiques cap a l'exlíder republicà, a qui han retret reiteradament que compari una amenaça de mort de l'ultradreta amb una crítica per la deriva autonomista del seu discurs i de la mateixa Esquerra Republicana. Alguns usuaris també posaven sobre la taula que «potser ha estat ell qui s'ha bescanviat la bandera sense adonar-se'n». 

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
Tarda qui t'ha vist i qui et veu. Blanquejat ultres i feixistes.
Ramiru
Doncs que vols que et figure... Doncs q vols que et digui... No em sembla gens desafortunada la frase. Energúmenos n hi ha per tot arreu

envia el comentari