rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues quilomètriques a la C-32, a Premià, per un accident

Telecinco imita Carles Puigdemont per promocionar la Diada

L'humorista Raúl Pérez farà la seva pròpia versió del missatge institucional del president, minuts abans de l'emissió de la pel·lícula 'Ocho apellidos catalanes'
Imatge de la imitació de Carles Puigdemont | Telecinco

 

Telecinco celebrarà, a la seva manera, la Diada Nacional de Catalunya. La cadena de Mediaset ha programat per l’11 de setembre la pel·lícula ‘Ocho Apellidos catalanes’. Abans del film, un personatge molt conegut farà el seu particular missatge institucional.

 

Carles Puigdemont, o millor dit, l’imitador Raúl Pérez apareixerà caracteritzat com l’expresident de la Generalitat apareixerà en pantalla per pronunciar unes paraules abans que comenci la pel·lícula. Telecinco ja promociona la intervenció del personatge que es podrà veure a les pantalles el pròxim dimarts, 11 de setembre, a partir de les 22:40 hores. El fals Puigdemont surt en un vídeo preparant el seu missatge per la Diada, i ens avença part del contingut del seu discurs. 

 

Missatge previ a l’emissió de ‘Ocho apellidos catalanes’

L'imitador de Puigdemont comença la seva intervenció justificant la decisió d'avançar l'emissió del seu missatge institucional a través de Telecinco perquè sap que aquella nit «tothom estarà pendent de Telecinco veient la pel·lícula 'Ocho apellidos catalanes'»

 

Imatge del vídeo de promoció on apareix la sorpresa final | Telecinco

 

En la promoció prèvia que ha compartit la cadena de Mediaset, ja podem escoltar de la boca de Raúl Pérez una petita part de la que serà la seva imitació de l'expresident català. Aquesta particular versió de Carles Puigdemont inclourà en el seu discurs les següents paraules: «el poble de Catalunya està unit i és integrador amb persones diverses com en Rafa, l'Amaia, en Pau, en Koldo o la Roser», fent referència als protagonistes del film. 

 

Una sorpresa espera al final del missatge institucional

A més de regalar-nos altres frases divertides com «tu ets el meu 'bro', jo sóc el teu 'pisha'», l'imitador també guarda una sorpresa per al final del vídeo. Un cop ja s'ha retirat als camerinos, la imitació de Carles Puigdemont es retira una espècie de màscara i diu les següents paraules: «Ha anat perfecte, això de camuflar-me de mi mateix ha estat tot un èxit». 

 

El vídeo acabava amb aquesta on s'insinua que seria el mateix Carles Puigdemont qui hauria gravat aquest missatge. Finalment, enfoquen una imatge d'un telèfon que l'imitador duu a la mà i on es pot veure una 'selfie' de l'expresident i un missatge: «Ja són aquí.» 

Comentaris