La proposta de Telecinco que Albert Rivera no esperava

Després de dimitir com líder de C's, la productora ha volgut aprofitar l'ocasió per tenir-lo dins d'un dels seus programes estrella

Albert Rivera està adaptant-se a la seva nova vida allunyat de la política. El líder de C’s ja va anunciar que es volia centrar en la seva família, sobretot en el naixement del seu fill amb Malú, que arribarà durant la primera part d’aquest 2020. Si bé també va anunciar que tot i deixar la política no es plantejava deixar de treballar durant aquest nou any, sembla que no li faltaran ofertes de cap mena. Ara, li ha arribat una temptadora oferta de Telecinco.

Rivera, sobrevivint a Hondures

Segons sembla, Albert Rivera hauria rebut una proposta per part de la productora de ‘Supervivientes’, que es troba a la recerca de famosos que viatgin a Hondures en aquesta nova edició que es preveu que comenci el pròxim febrer.

Sembla que Telecinco estaria fent tot el possible per fer oblidar el ‘Cas Carlota’ de Gran Hermano, raó per la qual aquesta edició de Supervivientes s’ha hagut d’avançar al febrer. Tant és així que Rivera no és el primer polític al qual li han ofert un contracte per anar a l’illa: Cristina Cifuentes i Juan Carlos Monedero també han escoltat ofertes, tot i que no han contestat.

La resposta del polític

El líder de Ciutadans, per la seva banda, ja ha donat una ferma resposta a la productora. Més concretament, ni tan sols ha volgut escoltar l’oferta econòmica i hauria rebutjat directament les condicions. El cert que hauria estat interessant veure el polític sobrevivint en complicades situacions, però també hauria cridat l’atenció el seu trobament i intercanvi de paraules amb Jorge Javier Vázquez, qui no s’ha amagat mai sobre la seva posició política i ha criticat el líder del partit taronja en diverses ocasions.

Així, sembla que el 'reality' haurà de seguir buscant els concursants que compondran aquesta nova edició, amb el rellotge corrent i el programa començant en poques setmanes. Entre altres noms que s'han remenat està el de Rocío Flores, que seria la concursant estrella durant aquests mesos si finalment accepta les condicions oferides per la cadena. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari