Tensa relació entre funcionaris de Lledoners pel tracte que reben els polítics catalans

Un treballador ha estat expedientat per negar-se a donar-li un tracte de favor a Jordi Cuixart

Imatge dels polítics presos a Lledoners
Els funcionaris es queixen del tracte de favor que tenen els polítics presos a Lledoners | Òmnium Cultural

La presència dels polítics independentistes al Centre Penitenciari de Lledoners, està portant al límit als funcionaris. Segons avança 'El Español', la fractura entre els treballadors que estan a favor de la independència de Catalunya i els que no, és cada vegada més gran i, en els darrers dies, s'ha deixat palès amb l'obertura d'expedient a un dels funcionaris.

En aquest sentit, el treballador expedientat es va negar suposadament, segons expliquen, a donar un tracte de favor a Jordi Cuixart que havia de passar unes hores amb un pres considerat perillós. Davant aquesta negativa, des de la direcció no es va dubtar en prendre una dràstica decisió que no ha fet més que tensar l'ambient entre companys de feina que, en l'actualitat, es divideixen segons la seva ideologia política.

Una situació de divisió absoluta entre treballadors

Tal com han explicat fonts pròximes a Lledoners, la situació dins el centre és de divisió absoluta. «A Lledoners la divisió és la mateixa que es veu als carrers catalans. Hi ha funcionaris que s'apropen als presos del procés perquè els hi signin llibres i, altres, estan fins als nassos dels seus privilegis», expliquen a 'El Español'.

Aquesta situació, afegeixen, s'ha agreujat en els darrers mesos després que entressin a treballar nous funcionaris, la majoria joves i naturals de les demarcacions de Lleida i Girona on, consideren, la tendència independentista es veu més agreujada.

Els funcionaris estan a l'espera de la resolució de la sentència

Davant aquesta situació, són molts els funcionaris de presons que esperen la resolució de la sentència que determinarà, sens dubte, el futur dels polítics catalans dins el centre. En aquest sentit, són molts els que creuen que serà llavors quan «siguin classificats com a presos convencionals susceptibles de rebre beneficis penitenciaris com a qualsevol altre intern». Així doncs, caldrà esperar la resolució del jutge Marchena per a conèixer si aquesta tensió entre treballadors de Lledoners desapareix o si, al contrari, cada vegada es fa més insuportable.

També et poden interessar...


Comentaris
Ana
De debò us creieu una noticia del escanyol?
Patricia García Ventura
Quina estupidesa barrera una cosa amb l'altre. No son presos comuns cony. No haurien de ser a la presó sigui independentista o no.
Jordi
Perquè ha de estar en Jordi Cuixart amb un pres considerat perillós, no n' hi ha prou que estigui a la presó sense haver comès cap delicte ? Que volen aquesta gent ?
Jaume
Algú es creu aquesta font informativa? Són gentussa i púrria catalanofòbica !!!
Mgada
Son preso os guste o no a los indepe...y por tanto no debe de haber favoritismo ...ya lo avisaron que traeria consecuencias desobedecieron pues ahora a oagar las cosecuencias
Paco gonzalaz
Son DELINCUENTES PELIGROSOS POR SU RELACION CON LOS ETARRAS con LO qual trato DE favour nada SI LOS dirigente DE LA CARCEL Ben aumentadas sus cuenta corrientes QUE NO SEAN corruptos son unos GOLPISTAS..MENTIROSOS y ladrones

envia el comentari