El centre de Barcelona, de nou en flames

La tensió és màxima després de la protesta organitzada aquesta tarda pels CDR

Imatge d'un cordó instal·lat ahir a Barcelona pels Mossos
Imatge d'un cordó instal·lat ahir a Barcelona pels Mossos | CatalunyaDiari.cat

Nova nit de tensió a Barcelona. La crispació es trasllada ara al carrer Diputació de la ciutat comtal on els Mossos d'Esquadra ja disparen contra alguns dels manifestants. El desplegament policial, reforçat per 30 furgonetes de la Policia Nacional —que en un inici n'eren 10—, avança progressivament contra els manifestants. S'han registrat els primers ferits. 

Les càrregues han començat després que els manifestants tiressin avall les tanques que els separaven dels Mossos i de l'edifici. Després d'això, els agents han començat a avançar i, tot i que en un inici han disparat a l'aire, testimonis asseguren que ara ho fan indiscriminadament i fins i tot a l'alçada de la cara. Es confirma que s'han disparat projectils de FOAM i pistoles de goma.

Estan dispersant als manifestants que cremen contenidors

Cremen els primers objectes a Barcelona
Cremen els primers objectes a Barcelona | CatInfo

Els Mossos s'estan desplaçant els manifestants cap a la Diagonal. A Aragó amb Passeig Sant Joan també hi ha diversos contenidors cremats i sembla que cada vegada i ha més furgons policials dirigint-se cap a la manifestació. 

cotxes
També cremen diversos cotxes | Twitter | @Cat_apum

També et pot interessar...


Comentaris
Fart
Que bé, autodestrucció del país i del món a base de cremar plàstic. Si assolim la república no la gaudirem sense planeta, imbècils!
J.LUIS
És ben sabut que el pedro sanchez és una titella, ara el titella del Puigdemón és el torras, possiblement aquest cop si que haigan morts, aconseguirem una dictadura proporcional en democràcia "donem pena" som uns pallassos dirigits per un tarat des brussel·les; tindrem el que busquem i després ens presentarem com màrtirs. Jo sóc català de naixement i m'avergonyeixo dels meus compatriotes o mes bé dit ovelles aviam estat l'orgull d'Espanya i pioners en cultura, civisme. Ara som tercermundistes !!

envia el comentari