ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Tensió a les aules i talls de carretera per la vaga indefinida d'universitaris

Més d'un centenar d'estudiants de la UAB han obstaculitzat la circulació a l'AP-7 al Vallès

Estudiants
Reclamen que participar en les accions contra la sentència no els afecti acadèmicament | Catalunya Diari
 

Més d'un centenar d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat la circulació de l'AP-7 i la B-30 en sentit sud aquest dimarts cap a les onze del matí. Una hora després, a les 12, s'ha restablert amb normalitat la circulació. Els universitaris han sortit de la facultat de Ciències i Biociències i han anat caminant fins a aquest punt de la xarxa viària amb cadires i alguna pissarra dels centres i s'han viscut moments de tensió entre els conductors dels primers vehicles afectats pels talls i els manifestants.

Reclamen poder manifestar-se sense que els afecti acadèmicament 

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Aquesta és una de les accions del primer dia de vaga indefinida convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Els estudiants reclamen que els campus adoptin l'avaluació única i evitin que participar en les protestes contra la sentència els afecti acadèmicament.

 

Els estudiants que volen anar a classe negocien per desbloquejar l'accés a l'edifici

El bloqueig dels accessos del campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per part dels estudiants que secunden la vaga convocada per SEPC ha generat moments de tensió aquest dimarts al matí amb un grup d'estudiants que volien accedir a l'edifici per assistir a classe i que s’han concentrat a les portes de la universitat. Defensen el seu dret d’anar a seguir les classes. 

Un altre grup, majoritàriament encaputxats, han tapat les portes del centre amb cadires, taules i papereres. Cap a quarts d’una, han accedit a negociar amb els joves a l’exterior que volen poder formar part de la mesa negociadora amb la universitat que ha de decidir si accepta les reivindicacions dels vaguistes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari