Tensió a Girona amb una bandera espanyola després de la sentència

Dues persones han estat increpades a les portes de la Delegació del Govern

Dues persones han estat increpades per portar una bandera d'Espanya a Girona. Francis i Narcís han rebut les amenaces, insults i fins i tot agressions de molts dels manifestants que es trobaven a les portes de la Delegació del Govern de la ciutat per a protestar per la sentència del procés.

  

Girona ha viscut un moment de tensió, després de la repressió que han viscut dues persones per portar la bandera espanyola, davant de les portes de la Delegació del Govern, lloc on hi havia un gran flux de manifestants per la sentència del procés. Francis ha assegurat que volia passejar la bandera «perquè veiessin que no està absent». Aquesta dona assegura haver rebut empentes, amenaces al crit d'«et mataré» i atacs amb pintura. Assegura que viu a Catalunya i té fills criats en la cultura catalana però té a Espanya «en el cor». La dona ha començat a tenir por quan una persona li ha dit: «Treballo a urgències i quan vinguis em quedaré amb la teva cara».

  

  

D'altra banda, el seu acompanyant, Narcís viu prop de la delegació del Govern i estava veient per la finestra el perill d'aquesta dona amb la bandera d'Espanya. «Li he dit a la meva dona que anava a baixar per a protegir a aquesta senyora valenta que defensa les seves idees», ha argumentat l'home.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari