Tensió a Manresa: veïns defensen la Guàrdia Civil enmig de la manifestació independentista

VeÏns de la capital del Bages han sortit al carrer enmig de les protestes independentistes per defensar la caserna de la Guàrdia Civil

Imatge dels veins de Manresa defensant la seu de la Guàrdia Civil
Imatge dels veins de Manresa defensant la seu de la Guàrdia Civil | Twitter

Sonada imatge a Manresa. Veins de la capital del Bages han sortit al carrer enmig de les protestes independentistes per defensar la seu de la Guàrdia Civil. La imatge no ha tardat gens ni mica a fer-se viral. 

A més a més, contenidors cremats a Manresa en el marc d'una cassolada de protesta per la sentència de l'1-O convocada pels CDR davant la caserna de la Guàrdia Civil. Segons han manifestat alguns testimonis, hi ha hagut càrregues policials de la Brimo contra els manifestants per intentar dispersar-los. A continuació, un grup de manifestants hauria començat a cremar contenidors a tots els carrers a l'entorn de la caserna, com ara la carretera de Cardona, el carrer del Cos, el carrer Circumval·lació o l'Era Esquerra. Fonts de la Policia Local han explicat que, pel que fa a aquest cos, no hi ha hagut càrregues dels seus efectius.


Comentaris
Bages
Ningú va anar a defensar res, va ser una clara provocació, hores abans d'arribar la marxa de la llibertat, que havia de passar tranquil·lament per davant la caserna de la guardia civil, ja corria per les xarxes la convocatori per provocar enfrontaments. Què fàcil és fabricar noticies.
Jose antonio
No patiu, els que varen sortir amb les banderes Ñoles eren els familuars dels piolins, aquets valents amb armes. INUTILS !!!!!!
Ricard
Ningu va defensar res . Van ser faxas uns 20 provocadors insultant a la manifestació . Si no contrasteu les noticies no teniu categoria de diari. ?
Joaquim
Aquesta gent aqui no hi hauria de ser!
Montse
Però que esteu dient? És van presentar els ultres a buscar camorra, si us plau, a veure si us informeu millor abans de publicar res

envia el comentari