ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Tensió entre els Mossos d'Esquadra i el CDR Sabadell en la reobertura del Sabadell Centre

Membres del CDR s'han concentrat a l'estació davant la presència del delegat del govern espanyol, Enric Millo

Aquest dilluns 19 de març, Renfe ha recuperat el servei habitual de trens a l’estació de Sabadell Centre, després de finalitzar-se la segona fase de les actuacions previstes per a la seva remodelació.  No obstant això, i el que havia de ser un retorn normal i tranquil, no ha acabat sent així després de la filtrada presència del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha encès els ànims dels Comitès de Defensa de la República (CDR)  de la ciutat.

Tensió al Sabadell Centre

Els membres del CDR Sabadell s’han concentrat des de primera hora davant l’estació, on han penjat un cartell per rebatejar-la com a 'Estació 1 d’Octubre'. Així doncs, i davant d’aquesta mobilització, agents dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat pels volts de les 9.30 hores, fins al Sabadell Centre on han acordonat la zona de l’estació amb empentes entre els participants per evitar l’accés del centenar de persones del col·lectiu que s’han desplaçat fins a la parada, el qual ha provocat un cert clima de tensió. 

Segons informen diversos mitjans, l’obertura s’havia de fer amb la presència d’un destacament procedent de Madrid, però enlloc s’hi pronunciava la participació de Millo. No obstant això, fonts alienes a Renfe van confirmar la presència del delegat espanyol a l’acte, motiu pel qual els CDR van fer córrer una convocatòria a les xarxes que ha acabat aplegant un centenar de persones davant l’estació.


Comentaris

envia el comentari