IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Moment de màxima tensió entre Pilar Rahola i Xavier Sardà a 'El món a RAC1'

Els dos tertulians debatien sobre el distanciament entre Puigdemont i Junqueras i s'han acabat insultant

Imatge de Pilar Rahola i Xavier Sardà
Imatge de Pilar Rahola i Xavier Sardà | Cedida

Les tertúlies dels dilluns a 'El món a RAC1' solen ser molt tenses. La culpa la tenen Pilar Rahola i Xavier Sardà, dos tertulians amb idees polítiques totalment oposades i que no es tallen mai la llengua, fins al punt d'arribar als crits i als retrets mutus entre l'un i l'altre.

Tot i això, aquest dilluns el nivell de crispació entre els dos ha arribat a un punt que s'han començat a cridar i a insultar, davant la desesperació de Jordi Basté. El presentador ha intentat aturar diverses vegades la disputa entre els tertulians, però com que no el deixaven parlar ha hagut d'acabar donant pas a publicitat per tallar la discussió de soca-rel.

El distanciament entre Puigdemont i Junqueras, l'inici del conflicte

Xavier Sardà ha titllat «d'incompatibles» Puigdemont i Junqueras i ha afirmat que els dos escenifiquen un distanciament màxim. Davant aquesta afirmació, Rahola ha sortit en defensa de l'expresident per assegurar que li ha enviat cartes a Estremera, però que aquestes mai li han arribat.

«Va, home, va! Si volgués, Puigdemont em podria donar les cartes a mi i jo li entregaria a Junqueras», li ha respost el periodista, fent esclatar Pilar Rahola. «Ja ha arribat el salvador de Junqueras! La germana de la caritat! Només ho dius per carregar-te Puigdemont!», li ha etzibat cridant.

«Això que has dit ara forma part del teu esquema mental que no contribueix a la convivència d'aquest país», ha respost Sardà. «I el PSOE sí que hi contribueix, oi? Una autocrítica al PSOE no te l'he sentida», deia tot seguit l'escriptora.

«Agraeixo al Sardà l'atac personal directe cap a mi. Què vols? Desestabilitzar-me? Tu estàs a favor de la calma? De què m'estàs parlant?», seguia cridant Rahola, pujant cada vegada més el to de veu. «Qui és el bloc del 155? Qui l'ha portat? A causa de què tenim el 155, Pilar Rahola? Ja està bé!», responia Sardà, mentre l'un i l'altre començaven a cridar-se mútuament, formant un autèntic guirigall.

Basté acaba desesperat i donant pas a la publicitat

Entre tants crits, Jordi Basté intentava parlar però no el deixaven, fins que ha hagut de donar pas a la publicitat. Aleshores, els dos tertulians han callat i el presentador ha pogut mostrar el seu malestar amb la situació: «Voleu que us digui la veritat? Em sorprèn que amb els anys que porteu, 500 anys fent ràdio, i no sabeu que no cal cridar per fer ràdio. Després anireu a esmorzar junts, però ara no em deixeu parlar».

Però Pilar Rahola estava massa indignada i no el deixava parlar: «Si home, què coi que anirem a esmorzar? M'ha fet un atac personal i s'ha ficat amb la meva feina». Basté ja no podia més: «Tira amb la publicitat Noemí que no puc amb la meva vida». «Hola, com esteu?», deia l'anunci al principi. «De puta mare estic» deixava anar el presentador en to irònic.


Comentaris

envia el comentari