Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Teodoro García Egea és el número 2 del PP

Teodoro García Egea: «Li vaig demanar matrimoni a la meva dona tocant la bandúrria»

El número 2 del PP assegura que guanyaria Santiago Abascal en un duel en un tatami de judo

Teodoro García Egea és el número 2 del PP
Teodoro García Egea és el número 2 del PP | Europa Press

 

Teodoro García Egea, successor de María Dolores de Cospedal, és el membre més actiu del Partit Popular. El número 2 de Pablo Casado és judoka, fa maratons i és un apassionat de la 'mountain bike'. García, enginyer de 34 anys, també sap tocar el piano i la bandúrria. De fet, en una entrevista a 'El Mundo', el murcià ha explicat que es va declarar a la seva dona mentre tocava aquest instrument de corda.

La dona de Teodoro és María José Escasin, també enginyera, que actualment està embarassada de la seva segona filla en comú. Tal com explica el polític, es van conèixer a la facultat de Múrcia. «Ella estudiava a la facultat de Químiques de Múrcia i jo en aquells moments anava molt allí. Ens vam conèixer per un grup d'amics en comú. Va trigar a dir-me que sí, em va tenir sofrint un temps, però jo sóc molt pacient», explica.

«Vaig demanar matrimoni a la meva dona tocant-li la bandúrria amb uns amics de l'estudiantina», recorda. Reconeix que tant la seva vida professional com personal és molt activa, cosa que de moment, no ha afectat el seu dia a dia, tot i que en alguna ocasió la seva filla «el renya» si arriba tard a casa. «La meva dona és una heroïna i jo ho reconec. Ha vingut a Madrid, he arribat a casa a les dotze de la nit... Jo sempre li he dit que som un equip i que quan no vegi bé alguna cosa fem un canvi de rumb, no hi ha problema. De moment la veritat és que tot va fenomenal», assegura.

El president del PP, Pablo Casado, i el secretari general del partit, Teodoro García Egea
El president del PP, Pablo Casado, i el secretari general del partit, Teodoro García Egea | Europa Press

 

«Sóc totalment millennial en els meus costums»

A més, Teodoro García Egea es considera un 'millennial' a l'ordre del dia de totes les tendències. «Sóc totalment millennial en els meus costums. M'agrada Rosalía, l'electrolatino de Juan Magán... Hi ha gent que creu que la música defineix a la persona. Jo vaig estudiar 11 anys de piano i el que més m'emociona és la música clàssica. Una peça que m'arriba especialment és Nocturn en Do sostingut menor de Chopin. També veig sèries com La Casa de Paper, Chernobyl o The GoodWife» diu.

Un duel amb Santiago Abascal

Finalment, el número 2 del PP i mà dreta de Casado té molt clar qui està més en forma, si ell o Santiago Abascal. Quan en l'entrevista li pregunten, Teodoro García Egea no s'ho pensa dues vegades i assegura que «tindria possibilitats de guanyar-li en el tatami, en el judo». Tot i això, també reconeix que es tractaria d'un molt bon competidor: «En halterofília pot ser que ell se sortís amb la seva. El veig fort», afirma.

També et pot interessar...