Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
TV3

Terribas signa amb TV3 un programa d'1,3 MEUR i tanca la porta a entrar a JxCat

Al juliol havia transcendit que Puigdemont hauria ofert a Terribas fer el salt a la política

TV3
Terribas rebutja entrar en política i farà un nou programa a TV3. | ACN

El passat mes de juliol, Mònica Terribas abandonava per sorpresa 'El Matí de Catalunya Ràdio', el programa matinal de l'emissora pública que havia dirigit i presentat des de l'any 2013, per desavinences amb la direcció de l'emissora. Terribas deixava així la primera línia mediàtica, però segons revelava 'Economía Digital' a mitjans d'estiu, rebia una oferta per incorporar-se a Junts per Catalunya per part de Carles Puigdemont i situar-la, fins i tot, com a número 2 a les eleccions. La suposada oferta, però, sembla que ha quedat en paper mullat.

Terribas dirigirà un programa a TV3

En les darreres hores s'ha sabut que Mònica Terribas, juntament amb el seu antic competidor radiofònic Jordi Basté, presentarà el nou programa 'Nexes', a TV3. El contracte es va signar ja a finals de juliol, i per tant la periodista ja tenia clar el seu nou rumb professional des de ben pocs dies després d'abandonar Catalunya Ràdio. Tot i que encara es desconeix la data d'estrena del programa, podria veure la llum entre novembre i gener i tindria una durada de vuit mesos, és a dir, que s'allargaria fins a l'estiu.

El contracte del programa s'ha signat amb la productora Arena Sport Media SLU per un valor d'1,35 milions d'euros, i segons apunta 'Crónica Global', encara falta que Jordi Basté signi el seu compromís que el duria a copresentar 'Nexes' juntament amb Mònica Terribas, amb qui manté una bona relació d'amistat.

Per la seva banda, la productora amb qui s'ha signat l'espai, Arena Sport Media SLU, és una empresa jove —fundada tot just el mes de juliol de 2019— i administrada per Xavier de Pol, que va ser director general audiovisual del Grup Godó i també directiu de la productora Lavínia, i compta per tant amb una àmplia experiència professional. Amb tot, però, 'Nexes' seria el primer projecte que aquesta nova empresa estrenaria a la televisió. Diverses informacions apunten que Terribas, a banda de ser la copresentadora del programa al costat de Jordi Basté, podria també assumir en solitari la direcció d'aquest espai.