YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La revista «Time» situa Puigdemont entre els favorits per al Nobel de la Pau

La revista també posa sobre la taula noms com el del president dels Estats Units, Donald Trump, el líder nord-coreà, Kim Jong-un, o el Papa Francesc

L'expresident Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les
L'expresident Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont és una de les personalitats polítiques del moment. Des del seu exili per eludir l’acció de la justícia espanyola, han estat molts els qui s’han interessat per la situació d’un expresident català que ha internacionalitzat el seu càrrec com cap dels seus predecessors ho havia fet abans.

Tant és així, de fet, que la prestigiosa revista ‘Time’ el situa ara com un dels candidats a endur-se el premi Nobel de la Pau aquest 2018. En aquest sentit, però, també cal esmentar que l’article de la publicació americana també posa sobre la taula noms de gran ressò internacional com el president dels Estats Units, Donald Trump, el líder nord-coreà Kim Jong-un o el Papa Francesc.     

 

«TIME» i el seu satíric Nobel

Segons la revista d’amplíssim ressò als Estats Units, Carles Puigdemont és un dels principals favorits al Nobel de la Pau. També cal esmentar, però, que el fet que s’englobi Puigdemont a la mateixa categoria que el líder nord-coreà Kim Jong-un o el controvertit Donald Trump fa presagiar que es tracta d’una simple burla.

Donald Trump a favor de la unidad de España
Donald Trump, en una imatge d'arxiu a la Casa Blanca | Cedida

 

A la revista, de fet, recorden que l’expresident de Catalunya va liderar «el referèndum no oficial d'independència a Catalunya». I, en aquest sentit, el mateix Puigdemont «va precipitar una repressió per part d'Espanya que va congelar l'esperança d'una Catalunya independent».

Finalment, la mateixa publicació remarca que Puigdemont «està vivint a l'exili a Bèlgica des que va fugir del país per evitar l'arrest de les autoritats espanyoles».              

Cal destacar, d’altra banda, que la selecció s'ha dut a terme a través de la casa d'apostes Ladbrokes. Aquest any hi ha 331 persones nominades per a aquest premi, entre els quals hi ha 216 persones individuals i 115 grups. Veurem, doncs, si augmenten o no les ofertes per veure un Carles Puigdemont sent premi Nobel de la Pau 2018.              


Comentaris

envia el comentari