URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Toni Cantó, investigat pel SEPRONA per tinença il·legal de 40 tortugues

El polític i actor ha estat denunciat per posseir almenys 40 tortugues en el seu domicili; podria ser acusat de delictes contra la flora i la fauna

Toni Cantó
Toni Cantó | CEDIDA

Toni Cantó és un polític polèmic que no deixa ningú indiferent. Per molts és coneguda la seva afició pels animals i concretament, per les tortugues; tal com comentava la seva exparella Mar Regueras en el seu llibre’ El amor y su puta madre’, les tortugues l'apassionen des de petit i són el seu 'hobbie'. Ara bé, sembla que aquesta vegada ha portat massa enllà la seva passió.

Denunciat al SEPRONA

L’actor i diputat de Ciutadans ha estat denunciat davant del SEPRONA (Servei de Protecció de la Naturalesa) per tinença il·lícita de 40 tortugues a casa seva, en el municipi de Torrelodones.

  • Notícia relacionada: Elisa Beni a Toni Cantó, per la polèmica amb el castellà: «Potser no agrades»

Tal com recull 'La Coctelera', l’assumpte ha adquirit un to seriós, ja que el polític podria ser acusat de tràfic d’animals. Segons especifica la denúncia, publicada al diari ‘La Razón’, «es comunica al SEPRONA per considerar que pugui estar-se realitzant una activitat il·lícita de tràfic d’animals i cria il·legal, vinculada als delictes contra la flora i la fauna, atès que són infraccions administratives en matèria d’espècies silvestres i de contraban».

A la denúncia s’hi adjuntaven imatges extretes deGoogle Maps del domicili en qüestió, en les quals s’observaven les casetes on viuen les tortugues. A més a més, Toni Cantó no resideix de forma habitual en aquest domicili, per la qual cosa, les autoritats creuen que «és molt alta la possibilitat que aquestes tortugues no tinguin el manteniment i l’atenció veterinària adequada».

Toni Cantó amb una tortuga
Toni Cantó amb una tortuga | La razón

 

Toni Cantó afirma que tot està en regla

Toni Cantó s’ha volgut pronunciar i assegura que les tortugues «són legals i estan registrades». A més a més, tot i que ell no viu a la casa, aquesta no està deshabitada; actualment hi viuen la seva exdona Carla Hidalgo amb el seu fill Lucas.

Persones del cercle íntim de Toni Cantó, han confirmat que les tortugues estan molt ben ateses i cuidades, i que el diputat els té molt d’afecte: «Aquests exemplars que cuida són perfectament legals, mai ha traspassat, deixat o venut cap d’elles per l’estima que els hi té, tant ell com els seus fills. La seva casa està a disposició del SEPRONA perquè puguin investigar i comprovar com més aviat millor la correcta situació en què viuen aquests animals». Pel que sembla, el polític està totalment disposat a col·laborar amb la justícia per aclarir els fets.

  • Notícia relacionada: Cantó: «Fa anys que no puc treballar a Catalunya per fer teatre en espanyol»

Comentaris

envia el comentari